Új szívet kapott az Eurovíziós Dalfesztivál idei győztese, Salvador Sobral

Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Michael Campanella -
Salvador Sobral Eurovíziós Dalfesztivál szívátültetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei év Eurovíziós Dalfesztiváljának portugál győztese komoly szívbetegséggel küzdött. A 27 éves férfi a napokban szívátültetésen esett át.

A BBC szerint Portugáliában komoly műtétet hajtottak végre Salvador Sobralon,

új szívet kapott.

A szakemberek szerint a műtét jól sikerült, de sok időbe fog telni, mire a férfi rendbe jön.

"Fiatal ember, jól felkészült a beavatkozásra, és megértette annak veszélyeit" - nyiltakozta a műtétet végző orvos.

Új szivet kapott az énekes Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Michael Campanella
Titokzatos nőt szeret Kozso: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-titokzatos-not-szeret-kozso-video.htmlLassan egy éve szerelmes Kozso, de nem tervezi bemutatni kedvesét a nyilvánosság előtt.TV + SztárokOrigoÖngyilkos lett a Manchester City egykori kapusának szerelmehttp://www.life.hu/news/20171210-ongyilkos-lett-a-manchester-city-egykori-kapusanak-parja.htmlÖngyilkos lett a Manchester City egykori kapusának kedvese. Nem tudta tovább elvilseni a betegsége okozta fájdalmat.News--Borbély Alexandra nyerte a legjobb európai filmszínésznőnek járó diíjathttp://www.life.hu/sztarok/20171210-borbely-alexandra-nyerte-a-legjobb-europai-filmszinesznonek-jaro-diijat.htmlA Testről és lélekről című film tarol a nemzetközi fesztiválokon. A 2018-as Oscar-gálára is ezt a filmet küldjük majd.TV + SztárokPintér Tibornak nagyon megtetszettek Alexa mellei: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-pinter-tibornak-nagyon-megtetszettek-alexa-mellei-video.htmlPintér Tibor az utolsó dzsungelben töltött napján még hozta a formáját: könyörgött csapattársa melleiért.TV + SztárokJessica Simpson megvillantotta melleit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-jessica-simpson-megvillantotta-melleit-foto.htmlJessica Simspon ezúttal nagyon szexisre vette a figurát.TV + SztárokHujber Feri elmondta véleményét felesége új pasijárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-hujber-feri-elmondta-velemenyet-felesege-uj-parjarol.htmlHujber Feri és felesége, Cythia 14 év házasság után végleg különváltak. A színész már Kanadában, Cythi pedig egy új férfi oldalán találta meg a boldogságot.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.