Egy orosz katona óriásira duzzasztotta karjait: fotó

betegség orosz katona bicepsz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 21 éves volt orosz katona elképesztő dolgot művelt magával: hatalmas karokat szeretett volna, egy vegyszer segítségével el is érte a célját. Szörnyen néz ki a férfi.

Syntholból, olivaolajból és alkoholból készített keveréket, azt fecskendezte bele karjaiba. Azzal azonban nem számolt, hogy ez a szörnyű koktél borzalmas dolgokat művelhet a bőre alatt. Bár a szertől hatalmas karjai lettek, előfordulhat, hogy amputálni kell mindkét végtagját is. Ezt ő maga mondta el közösségi oldalán. Megdöbbentő fotók következnek:

Базуки . . . . . #кириллтерешин #базуки #рукибазуки #синтол #спорт #спб #мск #звезда

Кирилл Терешин Kirill Tereshin (@s_1_a_c_k_3_p) által megosztott bejegyzés,

. . . . #спорт #синтол #кириллтерешин #базуки #рукибазуки

Кирилл Терешин Kirill Tereshin (@s_1_a_c_k_3_p) által megosztott bejegyzés,

#синтол #кириллтерешин #базуки

Кирилл Терешин Kirill Tereshin (@s_1_a_c_k_3_p) által megosztott bejegyzés,

Hujber Feri elmondta véleményét felesége új pasijárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-hujber-feri-elmondta-velemenyet-felesege-uj-parjarol.htmlHujber Feri és felesége, Cythia 14 év házasság után végleg különváltak. A színész már Kanadában, Cythi pedig egy új férfi oldalán találta meg a boldogságot.TV + SztárokOrigoCandies Wanepoel nyilvánosan szoptatta kisbabáját, kilátszott a melle: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-candies-wanepoel-nyilvanosan-szoptatta-kisbabajat-kilatszott-a-melle-foto.htmlA gyönyörű Victoria's Secret modell nyilvánosan szoptatta meg kisbabáját úgy, hogy közben kilátszott a melle teljesen.TV + SztárokOrigoTakács Nikolas nem fizette be a számláját, kikapcsolták a szolgáltatásthttp://www.life.hu/sztarok/20171210-takacs-nikolas-nem-fizette-be-a-szamlajat-kikapcsoltak-a-szolgaltatast.htmlTakács Nikolas nem fizetett be egy internetszámlát, ami miatt kikapcsolták a szolgáltatást. Hiába fizet mindent rendszeresen, egyetlen botlás miatt nagy bosszúság érte, ennek hangot is adott közösségi oldalán.TV + SztárokNánási Pál le akarja vetkőztetni Tatár Csilláthttp://www.life.hu/sztarok/20171210-nanasi-pal-le-akarja-vetkoztetni-tatar-csillat-egy-fotozas-erejeig.htmlNánási Pál az ország egyik legjobb fotósa, aki számtalan gyönyörű nőt fotózott már a nyuszis magazinban meztelenül. Egyetlen nő maradt csupán, akit még nem sikerült lencsevégre kapnia, ő pedig nem más, mint Tatár Csilla.TV + Sztárok--Liptai Claudia megmutatta szexi combjait: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171210-liptai-claudia-megmutatta-szexi-combjait-foto.htmlLiptai Claudia szívesen mutatja meg gömbölyded formáit, ezúttal a combjai kerültek a fókuszba.Trend--A Celeb vagyok, ments ki innen című műsorból Anger Zsolt távozott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musorbol-anger-zsolt-tavozott-video.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen című műsorból ezúttal Anger Zsoltnak kellett távoznia.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.