Az Instagram sztárja lett a lány, aki vörös folttal az arcán született

tűzfolt Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Születése óta egy tűzfolt található Sarah Taylor arcát, ám a lány nem rejtegeti aprócska szépséghibáját, Instagramján arra próbálja meg ösztönözni az embereket, hogy fogadjuk el önmagunkat.

A 21 esztendős Sarah Taylor jelenleg a New York-i Egyetem hallgatója és az Allure magazinnak elárulta, korábban bizony nem volt könnyű elfogadnia önmagát, ráadásul Instagramján a mai napig kapja a rosszindulatú kommenteket. Ez azonban már nem szegi kedvét, úgy érzi, küldetése, hogy megtanítsa az embereket az elfogadásra.

cropped as much as i could but u can still see the massive pile of clothes in the back ¯\_(ツ)_/¯

Sarah (@sruhtaylor) által megosztott bejegyzés,

„Az emberi természethez hozzátartozik, hogy arra vágysz, hogy elfogadjanak, és ha azt veszed észre, hogy különbözöl másoktól, akkor hajlamos vagy kiközösítettnek érezni magadat. Egyszer azonban felhagytam azzal, hogy túl sokat foglalkozzam mások véleményével, és azóta sokkal jobban érzem magam." – árulta el a lány a magazinnak.

DM me more hate it fuels me

Sarah (@sruhtaylor) által megosztott bejegyzés,

Mint mondja, úgy tekint a foltjára, mint egy olyan dolgora, amiben különbözhet másoktól, ez pedig örömre, ünneplésre ad okot. Ma már nem szégyenkezik, sikerült megszeretnie önmagát. Naponta oszt meg önmagáról fotókat, hogy ezzel adja a világ tudtára, nem szabad, hogy egy testi hiba miatt kirekesztve éreznünk magunkat.

Kígyók támadták rá Lukács Miki férfiasságára - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-kigyok-tamadtak-ra-lukacs-miki-ferfiassagara-video.htmlKegyetlen bátorságpróbán vettek részt a Celeb vagyok, ments ki innen sztárjai legutóbb: Klaudiának, Rozinának és Mikikének mindenféle csúszómászóval kellett szembenéznie. TV + Sztárok--Itt az év legmeghatóbb karácsonyi reklámja: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-itt-az-ev-legmeghatobb-karacsonyi-reklamja-video.htmlElkészült a legnagyobb állatvédő szervezet karácsonyi reklámja, amely olyan meghatóra sikerült, hogy nem lehet nem sírni rajta. TV + SztárokOrigoA Viszkis nem kertelt: beszólt a gazdagoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-a-viszkis-nem-kertelt-beszolt-a-gazdagoknak.htmlKisebb vita bontakozott ki Berki Krisztián és Ambrus Attila között az Ázsia Expressz című műsorban: a téma nem volt más, mint a gazdag és a szegény emberek. TV + Sztárok--Megrendülten nyilatkozott VV Dóri VV Fanni halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-megrendulten-nyilatkozott-vv-dori-ellenfele-vv-fanni-halalarol.htmlAz egész országot sokkolta VV Fanni halálhíre. Sorra szólalnak meg az egykori villalakók, hogy megemlékezzenek társukról. Ezúttal VV Dóri nyilatkozott. TV + SztárokOrigoCserhalmi György: az a tervem, hogy meggyógyulokhttp://www.life.hu/drlife/20171206-cserhalmi-gyorgy-az-a-tervem-hogy-meggyogyulok.htmlGerincműtéten esett át tavasszal Cserhalmi György, a színész most arról nyilatkozott, hogy halad a felépülése. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoKórházba vitték John Mayerthttp://www.life.hu/drlife/20171206-korhazba-vittek-john-mayer-enekest.htmlKórházba vitték John Mayer amerikai énekest, akin vakbélműtétet hajtottak végre az orvosok. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.