Fogorvoshoz vitték Wossala Rosinát, a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőjét

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Wossala Rozina Celeb vagyok, ments ki innen!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhagyhatta a dzsugelt Wossala Rozina. A Celeb vagyok, ments ki innen szereplőjének azonnal orvosra volt szüksége. 

Rosina elmesélte, hogy egy bent maradt tejfogával gyűlt meg a baja, amely egyszer csak mozogni kezdett és ki is esett. Egy darabja azonban bennmaradt, amit sürgősen el kellett távolítani, amit Rosina azért olyan nagyon nem is bánt, sőt, boldogan mosolygott, amikor végre visszatérhetett a civilizációba. Persze csak egy kis időre, ugyanis a jól sikerült beavatkozás után visszatért a táborba. A játékos kalandját az alábbi videóban (2.50-től) nézheted meg.

Zuhanyzás közben leste meg Kabát Peti Tóth Andithttp://www.life.hu/sztarok/20171202-zuhanyzas-kozben-leste-meg-kabat-peti-toth-andi.htmlPintér Tibor után Kabát Peti is szemet vetett Tóth Andira a dzsungelben. TV + SztárokOrigoKözúti balesetek történtek, fák dőltek ki Nógrád megyébenhttp://www.life.hu/news/20171202-kozuti-balesetek-tortentek-fak-doltek-ki-nograd-megyeben-idojaras.htmlAz intenzív havazás miatt kilenc balesethez riasztották a tűzoltókat Nógrád megyében csütörtökön. Az időjárás a vasúti közlekedést is nehezítette, főleg a megye déli és nyugati részén - tájékoztatta a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.News--Ezt tanácsolja Jáksó László a karácsonyi készülődéshezhttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171202-ezt-tanacsolja-jakso-laszlo-a-karacsonyi-keszulodeshez-szervezni-kell.htmlJáksó László a Life.hu-nak arról beszélt, régebben az utolsó percben készült a karácsonyra, de ma már másképp csinálja ÜzenetRTLKLUBPuskás Peti nem szeret ajándékozni, az csak sallang számára a karácsonybanhttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171202-puskas-peti-nem-szeret-ajandekozni-az-csak-sallang-szamara-a-karacsonyban.htmlPuskás Peti a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetőjeként Afrikában tölti az adventi időszakot, tehát úgy véli, igazoltan nem készül a karácsonyra. Az ünnepet nagyon szereti, de a ajándékozni nem, ezért mindig az utolsó percben vásárol. Üzenet--Osvárt Andrea: "Próbáljunk üzenni az ajándékunkkal"http://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171202-osvart-andrea-igy-keszul-a-karacsonyra.htmlOsvárt Andrea a Life.hu-nak elmondta, idén kivételesen már elkezdett készülni a karácsonyra. Sőt, azt is elárulta, régen miképpen választott ajándékot szeretteinek, és arról is beszélt, hogy ma már más szempontok alapján dönt. Andi elárulta, hogy testvérét idén hogyan ajándékozza meg. ÜzenetFotó: Adrián Zoltán - OrigoHatalmas vihar közeledik a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása helyszíne feléhttp://www.life.hu/sztarok/20171202-hatalmas-vihar-kozeledik-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-forgatasa-helyszine-fele-afrikaban.htmlAlig, hogy megérkezett a jó idő a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatási helyszínére, máris újabb baj közeleg. Hatalmas vihar közeledtére figyelmeztette a magyar stábot a helyi lakosság. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.