Pallavicini Zita egy holttest mellett fekve várta a röntgenvizsgálatot

holttest Ázsia Expressz Pallavicini Zita baleset kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva megrázkódtatásban volt része Pallavicini Zitának, aki az Ázsia Expressz egyik adásában súlyosan megsérült, és egy laoszi kórházba került. 

Egyetlen rossz mozdulat okozta a bajt, melynek következtében Pallavicini Zitának orvosi ellátásra volt szüksége. Az Ázsia Expressz stábja kővé dermedt, mikor meglátták, hogy itt bizony nagy a baj. A stáborvos azonnal kórházba szállította az őrgrófnőt, akivel a laoszi intézményben döbbenetes dolgok történtek:

Zita teljesen ledöbbent a szörnyű kórházi körülményeken Forrás: Facebook

"Egyszerűen nem hittem a szememnek! Olyan volt az a hely, mint amilyen a világháborúban a frontvonalon lehetett." - vallotta be Zita, aki szerint olyan borzalmasak voltak a körülmények, hogy inkább választotta volna a halált, ha azt mondják neki, hogy töltsön el ott egy éjszakát.

"Amíg a röntgenvizsgálatra vártam egy ágyon, arra lettem figyelmes, hogy a mellettem fekvő férfi már nem is él. Senki nem jött, hogy elvigyék onnan." - folytatta a döbbenetes beszámolót a Ripostnak, ez pedig valóban bármelyikünket elrettentette volna.

Kulcsár Edináékat durván összeugrasztotta az Ázsia Expressz: videó!

Kulcsár Edina és Csuti nehezen bírták a gyűrődést, a sok stresszt és a sok megpróbáltatást, amelyekkel szembe kellett nézniük az Ázsia Expressz során. Annyira kiborultak, hogy soha nem hallott durvaságokat vágtak egymás fejéhez: videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.