Ritka rendellenességgel született a kisfiú, Archie Innes: nincsenek szemei

Forrás: NORTHFOTO -
rendellenesség kisfiú szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 10 hónapos Archie Innes ritka rendellenességgel született: nincsenek szemei, és a motorikus képességei sincsenek rendben. A műtétek nagyon sok pénzbe kerülnek, a kétségbeesett anya pedig minden erejével próbál adományokat gyűjteni, hogy a kisfia egészséges lehessen. 

Nagyon ritka SOX2 elnevezésű genetikai rendellenességgel született Archie Innes, akinek édesanyja kétségbeesetten keresi a megoldásokat. A ma már 10 hónapos kisfiú szemek nélkül jött világra, de nem ez az egyetlen problémája. A betegsége miatt a motorikus képességeivel sincs minden rendben, ahogy a hallásával sem. A kezelésekre és műtétekre rengeteg pénzre van szükség, ehhez próbál támogatókat találni az édesanyja.

Szemek nélkül született a kisfiú Forrás: NORTHFOTO
Archie műszemeket kapott Forrás: NORTHFOTO

Egyelőre műszemeket kapott, amelyek lehetővé teszik a koponya megfelelő növekedését, és azt, hogy később bionikus szemeket kaphasson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.