Brutális baleset a TV2 forgatásán - Videó

TV2 baleset Ninja Warrior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtörtént az első komolyabb baleset a TV2-n futó ügyességi műsorban, a Ninja Warriorban. Az egyik versenyző épphogy megúszta nyílt törés nélkül.

A 33 éves Szabó Péter az utolsó akadálynál bukott el a Ninja Warriorban. Nem tudott felmenni a nagy falra, hátrazuhant és olyan szerencsétlenül esett, hogy kiment a bokája és csak a szerencsén múlott, hogy nem szenvedett nyílt törést. A helyzet súlyosságát bizonyítja, hogy még Majka is elfordította a fejét a balesetet látva. Az orvosok villámgyorsan berohantak és műtőbe vitték a versenyzőt.

Egy borderline-os nő harca: "Azt éreztem, hogy nincs szüksége rám a világnak, és nekem sem a világra"http://www.life.hu/drlife/20171027-egy-borderline-no-vallomasa.htmlKneszl Beáta lába alól egyik napról a másikra kicsúszott a talaj. Nem tudta sem feldolgozni, sem kezelni a helyzetét és a borderline szindróma tipikus tünetei jelentkeztek nála. Egy családi veszekedés után döntött úgy, hogy önként befekszik a kórházba, ahol 3 hónapot töltött. Könyvet is kiadott a betegségéről és az életéről, azonban az őszinte kitárulkozásért nagy árat fizetett, szinte sehol nem talál civil munkát. Ismerjétek meg a történetét. Dr. Life--Vérző füllel fotózták Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/drlife/20171114-verzo-fullel-fotoztak-berki-krisztiant-az-edzoteremben.htmlÉrdekes fotóval lepte meg Berki Krisztián a követőit Instagramon, edzőteremben, bokszkesztyűvel a kezén, vérző füllel látható. Dr. LifeOrigoEurópa is veszélyben van a tomboló pestis miatt http://www.life.hu/drlife/20171113-fekete-halal-veszelyezteti-egesz-europat.htmlElképesztő pusztítás kezdődött, és sokan attól félnek, hogy nem lehet majd megállítani. Dr. Life--Egy kiló idegen törmeléket találtak egy tinédzser gyomrában http://www.life.hu/drlife/20171113-kozel-egy-kilonyi-idegen-tormeleket-operaltak-ki-egy-tini-fiu-gyomrabol.htmlSenki nem tudta, hogy mi állhat a fiú folyamatos panaszai mögött, aztán kiderült, hogy igen ritka táplálkozási zavarban szenved. Dr. Life--Megfelelési kényszere miatt lett depressziós Csősz Boglárka http://www.life.hu/drlife/20171113-megfelelesi-kenyszer-okozott-depressziot-csosz-boginak.htmlAzt hinnénk, hogy a luxuséletbe nem nehéz belecsöppeni. Ám ha ez egy idegen országban történik, ahol még a kultúra is más, akkor azért tud problémát okozni. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoEgy hónapot volt bent: kikerült a pszichiátriáról az x-faktoros Nagy Krisztiánhttp://www.life.hu/drlife/20171113-kikerult-a-pszichiatriarol-az-x-faktoros-nagy-krisztian.htmlVégre kiengedték a pszichiátriáról Nagy Krisztiánt, aki mentális problémái miatt feladta az X-Faktort.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.