Megfelelési kényszere miatt lett depressziós Csősz Boglárka

Fotó: Mudra László - Origo -
depresszió házasság lelki betegség Csősz Boglárka Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hinnénk, hogy a luxuséletbe nem nehéz belecsöppeni. Ám ha ez egy idegen országban történik, ahol még a kultúra is más, akkor azért tud problémát okozni.

Korábban már megmutattuk Csősz Bogi sármos török férjét, aki elképesztően tehetős, igazi milliárdos üzletember. Bogi és Burak kapcsolata már évek óta tart, ám eddig arról nem mesélt a magyar szépség, hogy igen rögös volt a boldogság felé vezető út.

"A kapcsolatunk első két éve rettenetesen nehéz volt. Sokat szenvedtem, miután Isztambulba költöztem. (...) Nekem normális dolog, hogy beszélgetek ismeretlen emberekkel, férfiakkal is, náluk nem így működik. A családi asztalnál például az apósom a fő ember, ő beszél, és ha nem tetszik neki egy téma, leállítja a beszélgetést" - mesélte Bogi, akinek az is nagyon furcsa volt, hogy nyilvános helyen nem csókolhatja meg a férjét, illetve egymáshoz sem bújhatnak. A sok szorongás pedig depressziót okozott a fiatal hírességnél.

Csősz Boglárka elárulta, nem volt egyszerű beilleszkedni a török hétköznapokba Fotó: Mudra László - Origo

"Sokat szenvedtem, mivel még beszélgetni sem tudtam másokkal a nyelv miatt. Olykor azt éreztem, beleszakadok a megfelelni akarásba. A férjem szerint túlzottan stresszeltem, mert azonnal akartam mindent. Nem kellett szakember a depresszió miatt, mert felismertük a problémákat." - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.