Wonder Tracy Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wonder Tracy nemrég a Facebookon jelentette be, hogy agydaganata van. Az Édes élet-szereplőnek azonban elmaradt a műtétje. 

Tracy most ismét élő bejelentkezésben vallott: "Eljöttem a kórházból, nem csináltam meg a műtétet. 3 órát és 20 percet vártam, senki nem jött be. Félek, nem akarom. Le kellett volna szedálniuk, nem tették. Nem érdekel az egész, akkor így megrohadok a tumorral" - mondta.

Betegség miatt szenved döbbenetes túlsúlytól egy kisbaba http://www.life.hu/drlife/20171020-elkepeszto-tulsullyal-szenved-egy-10-honapos-baba.html30 kilós a most 10 hónapos kisfiú, Luis Manuel. Dr. Life--Jó ügy mellé állt Mr. Smith, Anglia legkisebb péniszével rendelkező férfijahttp://www.life.hu/drlife/20171020-jo-ugy-melle-allt-mr-smith-anglia-legkisebb-peniszevel-rendelkezo-ferfi.htmlMr. Smith Anglia legkisebb péniszével büszkélkedhet, de ahelyett, hogy depresszióba esett volna férfiasságának mérete miatt, az így szerzett hírnevét jó ügyre használja. Figyelemfelkeltő akció arca lett a férfi. Dr. Life--Kígyóuborkával a női nemi szerv egészségéért? (18+)http://www.life.hu/drlife/20171020-kigyouborkaval-tedd-egeszsegesse-a-nemi-szerved.htmlDöbbenet a legújabb őrület, amivel a nők hülyítik egymást.Dr. LifeOrigoSúlyos égési sérülést szenvedett Mérai Kata http://www.life.hu/drlife/20171020-sulyosan-megegett-merai-kata-arca.htmlMérai Kata arca súlyosan megsérült, és még nem tudni, hogy a baleset nyoma egyáltalám elmúlik-e. Dr. LifeOrigoKiderült, hogy 27 vírus is lehet a férfiak spermájában!http://www.life.hu/drlife/20171019-27-virus-is-lehet-a-ferfiak-spermajaban.htmlEddig nem ismert dolgok derültek ki a férfiak spermájáról: sokkal veszélyesebb, mint ahogy az eddig gondoltuk. A kutatókat is meglepte az eredmény. Dr. Life--Balesetet szenvedett Ed Sheeranhttp://www.life.hu/drlife/20171019-ed-sheeran-balesetet-szenvedett.htmlLehet, hogy le kell mondania a koncertjeit Ed Sheerannak, ugyanis elütötte őt egy autó. Nem úszta meg sérülés nélkül. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.