Jó ügy mellé állt Mr. Smith, Anglia legkisebb péniszével rendelkező férfija

Forrás: Northfoto -
pénisz Anglia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mr. Smith Anglia legkisebb péniszével büszkélkedhet, de ahelyett, hogy depresszióba esett volna férfiasságának mérete miatt, az így szerzett hírnevét jó ügyre használja. Figyelemfelkeltő akció arca lett a férfi.

Mr. Smith a bizonyíték arra, hogy egy kedvezőtlen helyzetet is meg lehet fordítani: így lett ő egy nemes kampány arca Anglia legkisebb péniszű férfijaként. Egy vérvizsgáló cég kérte fel Smith-t, hogy álljon melléjük. A cég otthoni vérvizsgáló szerkezeteket gyárt, amivel megkönnyítené a sokszor macerás eljárást.

Jó ügy mellé állt Ant Smith, Anglia legkisebb péniszével rendelkező férfija Forrás: Northfoto

A kampányhoz nagyon ütős szlogent találtak ki: „There's nothing wrong with a little prick". A szöveg azért vicces, mert a prick szót az angolok egyaránt használják a szúrásra és a péniszre. így lehet úgy is értelmezni, hogy „Egy kis szúrás nem árthat", vagy úgy, hogy „Semmi baj nincs a kicsi pénisszel".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.