Tallós Rita a mellrákról vallott: szerinte neki nem is rákja volt, csak úgy hívták

Forrás: FEM3 -
Tallós Rita rák gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tallós Ritát évekkel ezelőtt diagnosztizálták rákos megbetegedéssel, a színésznő azonban sikeresen legyőzte a kórt. Szerinte nem is rákja volt, csak úgy hívták: lelki okokra vezette vissza betegségét.

Tallós Rita évekkel ezelőtt kezdte meg a harcot a rák ellen, és győzött. A színésznő azóta sokszor beszélt már betegségéről, ezúttal Joshi Bharatnak árulta el, mit gondol az elmúlt évekről, és azt is bevallotta, hogy már gyógyult. „Én nyilvánítottam hivatalosan magam gyógyultnak" – vallotta be a FEM3 műsorában Tallós Rita.

Tallós Rita a mellrákról vallott Forrás: FEM3

Ezért vállalta Tallós Rita a botrányos rákellenes kampányfilmszerepet


A Magyar Rákellenes Liga kampányfilmje óriási felháborodást keltett. Sokak úgy érezték, hogy a reklám áldozathibáztató és megaláz minden beteget. Nem értették, Tallós Rita hogyan vállalhatott ebben szerepet, a színésznő elárulta, ő másként értelmezte a film lényegét. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.