Budapest Maraton sérülés Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs kerkpározás közben sérült meg, így nem tud résztvenni a Budapest Maratonon, helyettesíteni kell.

A Rádió 1 váltója sportteljesítményével a "Tegyünk a leukémiás gyerekekért és betegekért közhasznú alapítványt" támogatja, és a szervezet munkájára szeretné felhívni a figyelmet a hétvégi 32. SPAR Budapest Maratonon. Az alapítvány leukémiás, illetve rosszindulatú vérképzőszervi, és csontvelő-transzplantált betegeknek nyújt anyagi, és tárgyi támogatást, valamint a kezelésből hazatérő sérülékeny immunrendszerrel rendelkező gyerekek számára alakít ki speciális steril szobákat.

Sebestyén Balázs megsérült Fotó: Szabó Gábor - Origo

Sebestyén Balázs, a Radió 1 Balázsék nevű csapatának kapitánya kerékpározás közben megsérült, és ugyan ott lesz a rendezvényen, a célban teával várja a társait, de nem fut, így beugróként Csórics Balázs, a Barátok közt színésze lett a váltó negyedik embere. A többiek úgy tartják, „megfogtuk vele az Isten lábát, mert imád futni, rendszeresen versenyez, és nagy örömmel vállalta a felkérést." Rajta kívül S. Gévai Juli, Vadon Jani és Rákóczi Feri alkotják a vasárnapi Flora Maratonstaféta versenyben induló váltót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.