Baleset érte Kiss Orsi, Kisót

Kisó baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baleset érte a csinos műsorveztetőt, Kisót.

Egy sajnálatos baleset következében élete végéig görbe marad a sztár karja.

"A maradandó probléma akkor körvonalazódott, amikor tavaly áprilisban levették róla a tíznapos gipszet, és másodjára is megröntgenezték. A baleseti röntgen ugyanis nem mutatta ki, hogy a könyökcsontomból egy darab letört, mert a könyökömet akkor nem lehetett forgatni" - mesélte, Orsi, aki még tavaly szenvedett gördeszkás balesetet.

Maradandó sérülést szenvedett Kisó Fotó: Hámori Zsófia - Origo

"Műteni kellett volna, de a forradás beindulása miatt ezt nem vállalták, úgyhogy azóta is gyógytornázok. Nemrég voltam két szakorvosnál, akik azt mondták, még operálható, de az egész karomat fel kellene vágni, és még így sem biztos, hogy jobb lesz utána, úgyhogy ezt a témát lezártam. Így jártam. Reggelente úgy recseg meg ropog a fürdőszobában, hogy belejajdulok, de a sminkért is meg szoktam szenvedni. Nyolc hónapja történt, de még mindig nem tudtam feldolgozni, ahogy az exem átgázolt rajtam. Az viszont biztató, hogy ma már csak napi három percet sírok." - mesélte a Blikknek a sztár.

Bizarr bőrbetegséggel született egy kisbaba: fotókhttp://www.life.hu/drlife/20170922-veszelyes-borbetegseggel-szuletett-egy-kisbaba.htmlA most egy éves Pippa ritka bőrbetegséggel született, ami rendkívül veszélyes és sok fájdalommal jár. Dr. Life--Elmondjuk, miért kell hajszárítózni a vaginát szex után (18+)http://www.life.hu/drlife/20170922-vagina-hajszaritozas-szex.htmlFolyton fertőzések gyötörnek, az intim testrészeid érzékenyek a gomás fertőzésekre? Akkor most hozzád szólunk. Dr. Life--Szabó Kimmel Tamás pánikrohamot kapott, amikor megtudta, hogy apa leszhttp://www.life.hu/drlife/20170922-szabo-kimmel-tamas-panikrohamot-kapott-amikor-megtudta-apa-lesz.htmlSzabó Kimmel Tamásnak van egy gyönyörű kislánya, de kisebb sokkot kapott, amikor megtudta, hogy apa lesz. Dr. LifeOrigoFehér nőből fekete lett Martina Big: fotókhttp://www.life.hu/drlife/20170922-fekete-nove-muttette-magat-martina-big.htmlMartina Big úgy döntött, nem akar többé szőke hajú, fehér nő lenni, ezért átműttette magát, hogy fekete lehessen. Dr. LifeOrigoEgy boszorkány állítja: a sátán segítségével gyógyítja a rákothttp://www.life.hu/drlife/20170922-egy-boszorkany-allitja-a-satan-segitsegevel-gyogyitja-a-rakot.htmlEgy boszorkány azt állítja, ő képes gyógyítani a rákos megbetegedéseket. A nő a sötét erőket használja a daganatok leküzdéséhez... Dr. LifeOrigoTorzszülött kisbabán szörnyülködik egész India http://www.life.hu/drlife/20170921-ful-es-orr-nelkul-szuletett-egy-gyermek-indiaban.htmlDöbbenetes sokk érte az indiai családot, mikor meglátták a szörnyszerű kisbabájukat... Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.