Több évvel a menopauza után, 47 évesen lett terhes egy nő

Forrás: Tess Morten -
fogantatás terhesség menopauza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes orvosi esetre derült fény. Senki nem gondolta, hogy ez lehetséges. 

Tess Morten és a férje, Neil 2003-ban házasodtak össze, majd családot szerettek volna. De sajnos Tess nem tudott teherbe esni, ezért háromszor is megpróbálták a mesterséges megtermékenyítést, melyre nem kevesebb, mint 20.000 fontot, vagyis nagyjából 6,5 millió forintot költöttek. 7 évig próbálkoztak a gyermekáldással, de végül belefáradtak. 2010-ben aztán Tess átesett a menopauzán is.

2016-ban a feleség furcsa tüneteket észlelt magán: rosszullét, émelygés, hányinger, hízás és egyéb kellemetlenségek uralkodtak el rajta, ő pedig a legrosszabbtól rettegve ment el orvoshoz.

Több évvel a menopauza után, 47 évesen lett terhes Tess Morten Forrás: Tess Morten

Petefészekrákra tippeltek az orvosok, de az ultrahangos vizsgálat mindenkit meglepett: Tess petefészke ugyanis teljesen egészséges volt, viszont

találtak odabent egy kisbabát.

Kiderült, hogy a kismama ekkor már 3,5 hónapos terhes volt.

2017 januárjában pedig a Royal Berkshire kórházban megszületett Molly. Így Tess és Neil legnagyobb álma végül teljesült, bár az orvosok sem tudják konkrétan megmagyarázni a történteket. Elméleti síkon van rá magyarázat, de a való életben még hasonlót sem láttak - írta meg a DailyMail.

5 éve terhes a nő: csak akkor szüli meg gyermekét, ha iskoláskorú lesz

Öt éve hordja a szíve alatt a gyermekét a nő, ugyanis a cége nem támogatja a szülési szabadságot. Ezért elhatározta, hogy csak akkor ad neki életet, amikor már iskoláskorú lesz. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.