anafilaxiás sokk mogyoróallergia bénulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lebénult és agykárosodása lett annak a brit nőnek, aki budapesten evett egy étteremben 2014-ben.

Amy May Shead mogyoróallergiás. Ezt jelezte is a felszolgálónak, mégis rosszul lett az ételtől már az első falat után. Anafilaxiás sokkot kapott, kómába esett, az agya hat percig nem jutott oxgénhez. Az eset óta kerekes székben ül, és nem tud rendesen beszélni.


Amy korábban egy brit televíziós csatorna producere volt, nemrégiben azonban vendégként vett részt a műsorban. Arról nincs információ, hogy melyik étteremben történt a sajnálatos eset, és hogy a nő perre vitte-e az ügyet - írja a The Sun.

Így nézett ki Amy korábban:

Ismerjétek meg Juditot, egy igazi harcos nőt!http://www.life.hu/drlife/20170730-barna-judit-tortenete-egy-igazi-harcos-no.htmlBarna Judit nyitott hátgerinccel született, olyan sérültségi fokkal, amit akkor, az 1970-es, '80-as években tízből nyolc baba biztosan nem élt túl. Eddig összesen tíz ortopéd műtéten esett át, ebből három már felnőttkorában volt. A könyvelőként dolgozó Judit, maga a megtestesült energiabomba. Rengeteget mozog, edzésekre, úszásra jár. Nagyon szeret autót vezetni, azt mondja, számára ez jelenti az igazi szabadságot. Ismerjétek meg Judit történetét. Dr. LifeOrigoSebestyén Balázs kisfiát baleset értehttp://www.life.hu/drlife/20170821-baleset-erte-sebestyen-balazs-kisfiat.htmlA műsorvezető nagyobbik fia, a nyolc éves Benett a hétvégén balesetet szenvedett. Spriccelt a vér.Dr. LifeOrigoTerry Black eldöntötte, ki neveli majd fel gyerekeit?http://www.life.hu/drlife/20170820-terry-balcknek-egy-eve-van-hatra.htmlAhogy azt a Life. hu is megírta, Terry Black tüdőrákja sajnos kiújult és mivel áttétek is keletkeztek, ezért a műtétnek sincs értelme. Az egykori transzvesztita előadó feladta a harcot. Már csak az a fontos számára, hogy nevelt gyerekei ne kerüljenek vissza az intézetbe, ha ő már nem lesz. Dr. Life--Nem lehet gyereke a Fatmagül sztárjának, Beren Saatnak - depressziós letthttp://www.life.hu/drlife/20170820-depresszios-a-fatmagul-sztarja.htmlA Tv2 nagysikerű török sorozata, a Fatmagül hazánkban is nagy népszerűségnek örvend. A főszereplő színésznő nem csak nálunk közkedvelt, hazájában igazi sztárként kezelik. Ki hinné, hogy mégis depresszióval küzd... Dr. LifeTörőcsik Mari öt hónap után hazamehethttp://www.life.hu/drlife/20170819-torocsik-marit-hazaengedik-a-korhazbol.htmlTörőcsik Mari, a Nemzet Színésze hónapok óta kórházban van, állapotáról azonban csak ritkán jön hír. Ez az oka. Dr. LifeEz történik a rendszeres energiaital-fogyasztókkalhttp://www.life.hu/drlife/20170818-ezert-nem-eri-meg-sok-energiaitalt-fogyasztani.htmlAz energiaitalok úgy tűnik nem csak közvetlenül, fizikailag hatnak a fogyasztókra. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.