Terry Black eldöntötte, ki neveli majd fel gyerekeit?

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Terry Black Anettka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life. hu is megírta, Terry Black tüdőrákja sajnos kiújult és mivel áttétek is keletkeztek, ezért a műtétnek sincs értelme. Az egykori transzvesztita előadó feladta a harcot. Már csak az a fontos számára, hogy nevelt gyerekei ne kerüljenek vissza az intézetbe, ha ő már nem lesz.

Az a legfontosabb Terry Black számára, hogy a 16 éves Danika és a 11 éves Fannika jó helyre kerüljenek, ha már ő nem lesz köztünk. A kamaszfiú keresztanyja Kovács Erzsi volt, a kislányé pedig a Budapest Tv egykori sztárja, Fehér Anett, Anettka. Mivel Terry tudja, hogy egy fiatal nőnek nehéz lesz két kamasszal megbírkóznia, így a sógornőjét is megkérte, hogy segítsen a feladatok elvégzésében.

Terry Black szeretné, ha Anettka vigyázna gyerekeire Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

"Tisztában vagyok azzal, hogy egy harmincöt éves, fiatal nőnek nagy próbatételt jelent két gyerek felnevelése, és éppen ezért sógornőmet meg arra kértem, hogy mindenben támogassa majd Anettkát" -mondta a Ripostnak Terry Black.

Mivel tüdőrákja áttéteket is képzett, ezért Terry nem küzd tovább, azt állítják, egy éve lehet hátra mindössze...

Nem lehet gyereke a Fatmagül sztárjának - depressziós letthttp://www.life.hu/drlife/20170820-depresszios-a-fatmagul-sztarja.htmlA Tv2 nagysikerű török sorozata, a Fatmagül hazánkban is nagy népszerűségnek örvend. A főszereplő színésznő nem csak nálunk közkedvelt, hazájában igazi sztárként kezelik. Ki hinné, hogy mégis depresszióval küzd... Dr. LifeÉlet a betét és a tampon előtt – ezeket használták régen a menstruáló nőkhttp://www.life.hu/drlife/20170723-ezeket-hasznaltak-regen-a-menstrualo-nok.htmlMa már nemcsak a hagyományos betét és tamponválaszték áll a nők rendelkezésre, ha menstruációról van szó, hanem alternatív megoldások, mint a mosható betét vagy az intimtölcsér. De régen még nyúlszőrből készült pelenkát, és cédruskérget használtak a menstruáló hölgyek. Dr. LifeThinkstockTörőcsik Mari öt hónap után hazamehethttp://www.life.hu/drlife/20170819-torocsik-marit-hazaengedik-a-korhazbol.htmlTörőcsik Mari, a Nemzet Színésze hónapok óta kórházban van, állapotáról azonban csak ritkán jön hír. Ez az oka. Dr. LifeEz történik a rendszeres energiaital-fogyasztókkalhttp://www.life.hu/drlife/20170818-ezert-nem-eri-meg-sok-energiaitalt-fogyasztani.htmlAz energiaitalok úgy tűnik nem csak közvetlenül, fizikailag hatnak a fogyasztókra. Dr. Life--5 ember, aki eltorzította magát a plasztikávalhttp://www.life.hu/drlife/20170723-eltorzitottak-magukat-a-plasztikaval.htmlEzek az emberek nem tudnak leállni. Van köztük olyan, aki egy mesefigurára akar hasonlítani, míg társa egy űrlény szeretne lenni. Hogy mi a közös bennük? Mindannyian természetellenesen festenek a plasztika miatt. Dr. Life--6 kilót fogyott a sérülése miatt Jordán Tamás http://www.life.hu/drlife/20170817-sokat-fogyott-a-rehabilitacio-miatt-jordan-tamas.htmlJordán Tamás egészségügyi állapotáért egy egész ország aggódott, de a művész ezúttal csupa jó hírrel szolgált. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.