Nem lehet gyereke a Fatmagül sztárjának, Beren Saatnak - depressziós lett

Forrás: TV2 -
TV2 Fatmagül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tv2 nagysikerű török sorozata, a Fatmagül hazánkban is nagy népszerűségnek örvend. A főszereplő színésznő nem csak nálunk közkedvelt, hazájában igazi sztárként kezelik. Ki hinné, hogy mégis depresszióval küzd...

Beren Saat, a Fatmagül sztárja hosszú ideig nem találta meg az igazit, pedig már nagyon vágyott egy szerető családra. A szerelem végül rátalált egy ismert zenész személyében, ám a boldogságuk még sem lehet teljes, ugyanis úgy tűnik, nem lehet gyerekük. Hiába pórbálkoznak, eddig nem jártak sikerrel, amibe a színésznő belebetegedett: depressziós lett.

A Fatmagül csinos sztárja depresszióval küzd Forrás: TV2

"A problémákat igyekeznek humorral kezelni, de amikor ez már nem segít, és Beren nagyon maga alatt, akkor Kenan az asztalra csap, és ellentmondást nem tűrően beszél vele, hogy elterelje a gondolatait. Ha kell, kényszeríti, hogy mozduljanak ki a lakásból, és olyan programokat szervez neki, amelyekkel jobb kedvre derítheti" - olvasható a Borsban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.