Törőcsik Mari öt hónap után hazamehet

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
betegség Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze hónapok óta kórházban van, állapotáról azonban csak ritkán jön hír. Ez az oka.

Úgy tudni, nagyon legyengült a legendás színésznő, ezért orvosai eltiltották a telefonálástól. A családtagok arra kérték a közeli barátokat, hogy ne meséljenek a művésznő állapotáról, szeretnék, ha nyugalom lenne körülötte.

Törőcsik Mari Forrás: MTI/Zih Zsolt

A Blikk egyik informátora azonban bíztató híreket osztott meg.

„Úgy tudni, orvosai még a telefonálástól is eltiltották őt, ám egy bennfentes így is biztató hírt osztott meg a Blikkel, azt állítja, öt hónap után hazatérhet velemi otthonába a színésznő. Úgy tudom, hogy néhány napon belül hazaengedik Törőcsik Marit Velemre. Nemrég voltam bent nála látogatóban, azt mondta, hogy várja, hogy már hazamehessen. Az orvosai egyszerűen letiltották a telefonjáról. Ő olyan aranyos, bárki hívta, Mari felvette, társalgott, de egy idő után már annyian keresték, hogy az orvosok azt mondták, ennek véget kell vetni. Pihenésre van szüksége, nem napi száz hívásra, amiben azt próbálják megtudni, hogy van” - mesélte a neve elhallgatását kérő ismerős.

Jennifer Aniston férje ezeket posztolta Budapestrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170819-jennifer-aniston-ferje-budapesten.htmlNéhány napig Budapesten volt Justin Theroux. Jennifer Aniston férje már visszautazott az Egyesült Államokba, de előtte meg csodás felvételeket posztolt Budapestről. TV + Sztárok--Jolly és Mc Hawer egymásnak estekhttp://www.life.hu/sztarok/20170819-jolly-es-mc-hawer-esett-egymasnak.htmlJolly többször keveredett már dal lopási balhéba. Ezúttal Mc Hawer akadt ki rá. TV + Sztárok--Pataky Attila egy gömbvillámtól kapta különleges képességéthttp://www.life.hu/sztarok/20170819-pataki-attila-egy-gombvillamnak-koszonheti-erejet.htmlMint ismeretes, Pataky Attila több különleges képesség birtokában is van. Most pedig az is kiderült, minek köszönheti ezt a tehetséget... TV + SztárokGanxsta Zolee magánéletéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170819-ganxsta-zolee-elarult-mire-vagyik.htmlKi gondolná, hogy a rengeteg tetoválás és trágár rapszövegek mögött egy érzőszívű, olykor romantikus férfi lakozik? Pedig Ganxsta Zolee úgy tűnik, valójában egy igaz úriember... TV + SztárokOrigoNádai Anikó szakított új pasijával?http://www.life.hu/sztarok/20170819-nadai-aniko-szakitott.htmlNádai Anikó néhány hónapja jelentette be a nagy nyilvánosság előtt, hogy különváltak újtai gyeremekei apjával. A csinos sztár nem sokáig volt egyedül, ugyanis rátalált a szerelem egy nála néhány évvel fiatalabb férfi személyében. Ám ezúttal is újra szíktásról szólnak a hírek... TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEltűnt a súlyosan beteg Lorán Lenkehttp://www.life.hu/sztarok/20170818-eltunt-a-sulyosan-beteg-loran-lenke-szineszno.htmlPár napja engedték haza a kórházból a nőgyógyászati műtéten átesett színésznőt, azóta azonban senki sem látta. Otthonában hiába keresték: senki nem nyitott ajtót. A szomszédok is azt állítják, nincs ott.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.