Terry Black feladja: nem küzd tovább a rák ellen

2017.08.11. 06:36

Négyszer győzte már le a gyilkos kórt a 69 éves Terry Black, de most úgy érzi, nincs esélye. Áttétes tüdőrákot diagnosztizáltak nála. 

Terryt az elmúlt években töbször megoperálták és kemoterápiával is kezelték. Kétszer küzdöt meg a mellrákkal, majd a tüdő- és végbélrákkal. Ha pedig ez nem lenne elég, két évvel ezelőtt infraktust is kapott. A nagy harcos most azonban úgy érzi, nincs esélye, kiderült, hogy kiújult a tüdőrákja - írja a Blikk
 

Terry Black nem harcol tovább a rák ellenForrás: RTLKLUB/Sajtóklub


"Most lent vagyok a Balatonon, nemrég érkeztünk, de már készülök is haza, mert nem érzem magam jól. Meg már idős is vagyok. Már nem hagyom magamat megoperáltatni. Most időre van szükségem, hogy végiggondoljam, hogyan tovább. Dani 16, Fannika 13 éves. Én pedig még a legrosszabb esetben is élek egy évet. Öregebb lettem, nincs már meg bennem az a küzdő szellem. Kell egy kis idő, hogy lássam, mit kell tennem. Áttétes a rák, a csontban is áttétet képez, ezzel már nem tudnak mit kezdeni! Minek műtsenek meg? Semmi értelme. Négy rákot már túléltem, azok külön voltak, ki lehetett operálni, ezt már nem, vége a dalnak" - mondta az előadóművész, aki először a Facebook oldalán, ismerőseivel tudatta döntését. 

Terry Blackrák