Elképesztő betegséggel él együtt egy indiai fiú: Fotó!

2017.08.11. 21:33

Döbbenetes betegségtől szenved egy indiai fiú, de sajnos nincs ismeretes gyógymód.

Pontosan nem is tudják megmondani, hogy milyen betegséggel állnak szemben, mert a kiváltó okkal nincsenek tisztában. Egy genetikai kórról van szó, melynek következtében Tarik mindkét keze irreálisan nagy, így a 12 éves gyerek élete nagyon nehéz és komplikált. 

Nagyon szeretnék megoperáltatni a fiút, de a családnak nincs rá pénzeForrás: NORTHFOTO/Rare Shot / Barcroft Media/Rare Shot / Barcroft Images

Nem tudja rendeltetésszerűen használni a kezeit, ezért folyamatos segítségre szorul. Valószínűleg műtéti úton lehetne segíteni Tarik problémáján, ám a családnak sajnos nincs rá fedezete, nem tudják finanszírozni az operációkat. 

Nagyon nehéz így a fiú életeForrás: NORTHFOTO/Rare Shot / Barcroft Media/Rare Shot / Barcroft Images

A szülők állítása szerint Tarik kezei már a születés pillanatában sem voltak normális méretűek. Szülei értetlenül állnak a helyzet előtt, ugyanis a családban senkinek sem volt még hasonló betegsége. 

Ritka öröklődő betegség miatt törnek a kislány csontjai: Fotók!
Ez a cikk 125 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Hihetetlen betegségben szenved egy 6 éves kislány. A genetikailag öröklődő kór miatt már szinte minden csontja el volt törve.
A 6 éves Zoe Lush egy osteogenesis imperfecta nevű betegségben szenved, melynek következtében a csontjai olyan törékenyek, akár az üveg. A ritka kór okozza, hogy csontjai gyakorlatilag bármitől képesek összetörni, akár még egy tüsszentéstől is. Olvass tovább itt...

 

Indiafiúbetegség