Terry Black daganata kiújult: áttétek is vannak

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Terry Black daganat rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terry Blacknek egyszer már sikerült leküzdenie a gyilkos kórt, akkor hatalmas akaraterővel harcolt a rákos megbetegedés ellen. A daganata azonban kiújult, a helyzet most sokkal súlyosabb, ráadásul már nincs is meg benne az a küzdő szellem.

Terry Blacknél évekkel ezelőtt diagnosztizáltak először daganatot: a tüdejében és a mellében is találtak rákos sejteket. Akkor hatalmas akaraterővel küzdött az életéért, hiszen örökbefogadott gyermekei még nagyon kicsik voltak. Még most sem olyan nagyok, hogy el tudnák látni magukat, Danika 16, Fannika pedig 13 éves, de sajnos lehet, hogy magukra maradnak. Terry Black daganata ugyanis kiújult, a csontjaiban is áttétek vannak.

Terry Black ismét a rákkal küzd Forrás: RTL KLUB/Sajtóklub

Öregebb lettem, nincs már meg bennem az a küzdő szellem.

Blikk

Végrendeletet írt a halálos beteg Terry Black – Szokatlan temetést talált ki


Terry Black nemcsak daganatokkal küzdött, súlyos szívműtéten is átesett már, amire alaposan felkészült. A végrendeletét is megírta, és elrendezte gyermekei sorsát. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.