Elhunyt Patyi Máté, magyar újságíró

halál újságíró Patyi Máté
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt a hvg.hu egyik fiatal újságírója, Patyi Máté. 

Még egy évet sem dolgozott a HVG-nél Patyi Máté, mégis hatalmas nyomot hagyott maga után. Már az első írásaiból kiderült, hogy egy kreatív, egyedi gondolkodású fiatal ember, akinek érdemes teret adni a médiában, és érdemes figyelni a munkásságát.

Elhunyt Patyi Máté újságíró Forrás: Thinkstock

A 28 éves férfi egy betegség következtében veszítette életét, de azt nem tudni, hogy milyen kór áll a tragikus halál hátterében. Az internetes portál saját soraival búcsúztatta a fiatal újságírót:

"Mátéban ott van az a valami, ami felismerhetővé tesz egy igazán jó újságírót: az egyedi gondolkodás, az eredetiség és lényeglátás kombinációja, ami könnyed stílussal is párosult. (...) Szia, Máté! Nagyon fogsz hiányozni!"

Ők a legjobban kereső elhunyt hírességek: Michael Jackson az első

Még hét évvel a halála után is hatalmas összegeket keres évente Michael Jackson. A néhai énekes a 130 milliárd forintos éves bevételével a Forbes magazin évente felállított listáján ismét az első helyen szerepel. Olvass tovább itt...

„28 évesen lebénulva feküdtem a kórházban, és a családom nem az esküvőmre készült"http://www.life.hu/drlife/20170717-28-evesen-lebenulva-fekudtem-a-korhazban.htmlCilárik Adrienn 28 évesen került kórházba. Lebénult és majdnem belehalt egy nagyon ritka autoimmun betegségbe, amit csak az utolsó pillanatban diagnosztizáltak. Három kórház és egy harcos lány története. Dr. LifeOrigoA rengeteg stressz miatt fogy Gáspár Győző http://www.life.hu/drlife/20170809-ezert-fogyott-rengeteget-gaspar-gyozo.htmlRá sem lehet ismerni az egykori kövér Győzőre, és most megtudtuk, hogy mi áll a drasztikus fogyás hátterében. Dr. LifeOrigoA Dominikai Köztársaság kis falujában minden lánynak pénisze nőhttp://www.life.hu/drlife/20170809-dominikai-koztarsasag-kis-falujaban-minden-lanynak-penisze-no.htmlA Dominikai Köztársaság egy kis falujában, Salinasban a lányok 90 százaléka férfivá változik pubertás korukban: péniszük nő. Dr. Life--Michael Schumacher lányának üzenete miatt reménykednek a rajongókhttp://www.life.hu/drlife/20170808-schumi-lanyanak-uzenete-miatt-remenykednek-a-rajongok.htmlMichael Schumacher lassan négy éve szenvedett súlyos síbalesetet, azóta nem sokat tudunk az állapotáról, de a rajongók most elkezdtek reménykedni. Schumi lányának egy Instagram-posztja miatt Dr. LifeAFPLemondta a szerepléseit Val Kilmer http://www.life.hu/drlife/20170808-val-kilmer-egyre-tobb-szerepleset-mondja-le.htmlAhogy azt már korábban megírtuk, Val Kilmer súlyos rákos betegséggel küzd. Egy ideig tagadta, később mégis beszélt arról, hogy rákos. Dr. Life--Pénisznagyobbítás közben halt meg egy férfi http://www.life.hu/drlife/20170808-plasztikai-mutet-kozben-halt-meg-egy-ferfi.htmlDöbbenetes eset történt nemrég egy svéd származású férfival: egy pénisznagyobbító műtét közben veszítette életét. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.