Így köszönte meg a jókívánságokat a dagnattal küzdő Fábián Juli

Fábián Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt héten tette közzé Facebook-oldalán Fábián Juli, hogy daganatos betegséggel küzd, így egy időre lemondta minden fellépést. Az énekesnő most újra posztolt. 

"Kedveseim!
Hálásan köszönöm azt a hihetetlen mennyiségű üzenetet, jókívánságot, tanácsot, áldást és szeretetet, amivel az utóbbi pár napban a bejelentésem kapcsán elhalmoztatok! Végtelenül meghatódtam, és szívmelengető érzés megtapasztalni, milyen sokan szerettek és külditek nekem a pozitív energiákat. Rengeteg erőt merítek ebből és belőletek. Hálistennek csodálatos társ, család, barátok és gyógyítók vesznek körül, akik mindenben támogatnak. Nem vagyok egyedül, és Veletek még inkább érzem, hogy sokan gondoltnak rám és drukkolnak nekem. Számomra nincs más út és lehetőség, mint a teljes gyógyulás, annyi tervem és álmom van még, és minden erőmmel, érzésemmel, gondolatommal azon leszek, hogy újra egészséges legyek. Szeretlek benneteket" - írta Juli, akinek mi is gyors és teljes gyógyulást kívánunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.