Amanda Seyfried őszintén mesélt a depressziójáról

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
depresszió Amanda Seyfried kényszerbetegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amanda Seyfried megdöbbentő dolgokat mesélt a magánéletéről: kényszerbeteg volt és gyógyszereket szed a mai napig. 

A Mamma mia című film sztárja nagyon boldog és kiegyensúlyozott, hiszen márciusban a legnagyobb titokban mondta ki a boldogító igent, majd ugyanebben a hónapban életet adott első gyermekének is.

"A kislányom születése életem legtökéletesebb élménye volt. Csendes, békés szülés volt, minden pillanatát szívesen átélném mégegyszer" - mesélte Amanda.

Amanda Seyfried élete már komoly hullámvölgyeket élt túl Forrás: AFP/Neilson Barnard

A családi történetük olyan, mint egy igazi tündérmese, ám ez korántsem volt mindig így. A 31 éves színésznő ugyanis 11 éven keresztül küzdött kényszerbetegséggel, melyet komoly gyógyszerekkel kellett kezelni. Sokáig antidepresszánsokon élt, még a terhesség alatt is szednie kellett, persze csökkentett dózisban.

"Állandó jelleggel szedtem az antidepresszánsokat, és sajnos még ma sem tudtam őket végleg elhagyni" - vallotta be a szexi sztár.

Szerencsére az egészséges gyermek érkezése, valamint a kiegyensúlyozott házassága Thomas Sadoskival sokat segít az állapotán, de továbbra is nagyon törékeny. Többek között ezért sem mutatkozik szívesen a nyilvánosság előtt - írta meg a People.

Diana táplálkozási zavarokkal küzdött http://www.life.hu/drlife/20170720-taplalkozasi-zavarokkal-kuzdott-diana.htmlDöbbenetes dolgok derültek ki Dianaról. Ezekszerint a királyi család tagjának lenni nem is olyan felemelő? Dr. Life--Népszerű dokik az internetről - Ismerd meg és kövesd őket!http://www.life.hu/drlife/20170614-dokik-internet-social.htmlEzek a dokik aztán tudják, hogy tegyenek szert több százezer követőre. Ismerd meg szexis Dr. Mike-ot, az éneklő fogorvost Angliából, a brazilok kedvenc nőgyógyászát és egy orosz plasztikai sebészt, aki kissé elvetette a sulykot. Dr. Life--Elhányta magát Jennifer Lawrence http://www.life.hu/drlife/20170720-egy-eloadas-kozben-hanyt-jennifer-lawrence.htmlA híres színésznő igen kellemetlen helyzetbe került: a lehető legkínosabb pillanatban kapta el a hányinger. Nem volt mit tenni, jött aminek jönnie kellett. Dr. Life--Kórházba került Dopeman beteg testvére http://www.life.hu/drlife/20170720-dopeman-beteg-huga-korhazba-kerult.htmlDopeman kishúga már a születése pillanatában betegséggel küzdött, de úgy tűnik, az állapota újból romlani kezdett. Dr. Life--Tóth Verának nem lesz szüksége korrekciós műtétrehttp://www.life.hu/drlife/20170720-toth-veranak-nem-lesz-plasztikai-mutete.htmlTóth Vera már több mint 40 kilótól szabadult meg a bypass-műtét óta, és remekül érzi magát. Még jobb, hogy valószínűleg az ilyenkor szokásos plasztikai műtétre sem lesz majd szüksége. Dr. LifeOrigoDopeman húgát sürgősen kórházba kellett szállítanihttp://www.life.hu/drlife/20170719-dopeman-hugat-korhazba-kellett-szallitani.htmlDopeman húgát, Fruzsinát sürgősen kórházba kellett szállítani, a rapper pedig mindenkit arra kért, szorítsanak neki. Szerencsére a sok jókívánság megtette a hatását. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.