Bódi Sylvi alkohol egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi büszkén mesélte, hogy lassan már egy éve nem fogyasztott egyáltalán alkoholt. Mondjuk a magyarázatban van némi ellentmondás. 

Bódi Sylvi új fotóján egy fekete ruhát visel, amely véleménye szerint igazi fesztivál-szerkó. A híres magyar szépség elárulta, hogy idén az összes fesztivált kihagyja, de ha nem így tenne, akkor biztosan ezt a darabot viselné. Arról is mesélt, hogy a bulizással együtt az alkoholfogyasztás is eltűnt az életéből, lassan már 1 éve nem fogyasztott egyáltalán alkoholt.

Ez az én fesztiválozós ruhám. (@dressbyritual) Pontosabban csak lenne, hiszen idén az összes fesztivált kihagyom, így marad az, hogy a kis Vespámon száguldva élvezem, ahogy a rojtokat fújja a szél. Szeptemberben lesz 1 éve, hogy nem ittam egy korty alkoholt sem. Lehet, hogy furcsán hangzik, de nem terveztem így, nem vettem a fejembe, hogy antialkoholista leszek. Nagy ivó sosem voltam, de a jó borokat kimondottan szerettem. Eleinte én sem értettem saját magamat, de nem akartam ezt túlgondolkodni, csak mentem azzal, amit akkor éreztem, azaz hallgattam a testemre. Az meg nem kívánta. Egyre jobban éreztem, hogy nem igazán kell nekem az alkoholnak sem az íze, sem a hatása. Elkezdtem figyelni a testem jelzéseit és azt éreztem, hogy nincs szükségem az alkoholra. Elkezdtem hallgatni a testemre, s akárhányszor megkínáltak valamilyen alkoholos itallal, nem csípöböl rávágtam a "Kösz, nem kérek"-et , hanem megkérdeztem magamtól, hogy kell-e ez nekem, valóban kívánom-e?! Aztán egymás után újra és újra ugyanaz a válasz jött, így nem töltöttem magamba a szeszt udvariasságból vagy csak azért mert mások is ezt teszik. Hát így lett az, ami most van. Úgy néz ki megértem a változásra, s magától hagytam el egy olyan szokást, amelyre már nincs szükségem. Érdekes, hogy hogyan tud az ember egyik napról a másikra megváltozni, letenni valamit, elengedni egy-egy szokást... Mellékhatásként számtalan elönyét élvezem. Sokkal jobban funkcionál a testem, az emésztésem, eltünt az alkoholt fogyasztó emberekre jellemzö puffadtság, de ami az összes közül a legnagyobb kedvencem az az, hogy egy sokkal tisztább érzékelésben van részem!!! Ez pedig egyszerüen csodás! #SylviBodi #GondolatokAzAlkoholról #EgyKorszakLezárult #TisztábbÉrzékelés

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

"Szeptemberben lesz 1 éve, hogy nem ittam egy korty alkoholt sem. Lehet, hogy furcsán hangzik, de nem terveztem így, nem vettem a fejembe, hogy antialkoholista leszek. Nagy ivó sosem voltam, de a jó borokat kimondottan szerettem. Eleinte én sem értettem saját magamat, de nem akartam ezt túlgondolkodni, csak mentem azzal, amit akkor éreztem, azaz hallgattam a testemre. Az meg nem kívánta. Egyre jobban éreztem, hogy nem igazán kell nekem az alkoholnak sem az íze, sem a hatása."

A szexi szépség azt is elárulta, hogy mióta nem iszik, sokkal jobban funkcionál a teste, és az alkoholt fogyasztó emberekre jellemző puffadtság érzését sem tapasztalja már. Érdekes, hogy ezeket a tüneteket többnyire azok szokták észlelni, akik heti többször fogyasztanak alkoholt, és mindezt hosszú távon teszik, de Sylvi azt mondta, hogy soha nem volt nagy alkoholfogyasztó.

Az is furcsa kissé, hogy a 36 éves sztár nem szánt szándékkal szabadult meg az alkoholtól, mégis napra pontosan tudja mikor ivott utoljára. Ennek vajon mi lehet az oka? Talán egy fontos esemény, vagy esetleg valami más?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.