Életveszélybe került a szülés után Nagy Judit, műsorvezető

Forrás: http://www.enje.hu/ -
keringés halálközeli állapot szülés Nagy Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres műsorvezető őszintén mesélt a gyermekvállalás részleteiről, és arról is, miért került életveszélyes állapotba. 

Nagy Judit, a köztévé egykori híradósa könyvet adott ki, melyben rengeteg témáról ír, többek között a halálközeli élményéről is. Judit elárulta, hogy ezelőtt 10 évvel, kórházi körülmények között hozta világra a kislányát, de a szülést követően komoly komplikációk léptek fel.

"Több orvos és nővér vett körül. Feszülten, de nagyon koncentráltan végezték a feladatukat. Gyorsan mozogtak, miközben én lassan és békésen lebegtem felettük. Emlékszem a kép különös kontrasztjára, a lassú és gyors kettősségére, amit értetlenül figyeltem" - emlékszik vissza Judit.

Nagy Judit őszintén mesélt élete legnagyobb traumájáról Forrás: http://www.enje.hu/

Kiderült, hogy nem csak egy, hanem egy második melléklepénye is volt a műsorvezetőnek, emiatt pedig rengeteg vért veszített, majdnem elvérzett. Összeomlott a keringése, leállt a légzése és veseelégtelenség lépett fel. Azonnal újra kellett éleszteni, majd mesterséges kómába helyezni.

"Az élet épp máshol volt. Kimenpben. A tudatom megszökött velem. A lélektudatosságom" - írta Judit a könyvében.

A trauma miatt eleinte az anyaságban sem találta a helyét, amit a kislánya is megérzett. De szerencsére sikerült leküzdenie a félelmeit, és átadni magát az érzelmeknek.

Bikiniben fotózta magát a szülés után Horváth Éva

A szexi sztár gyermeke nemrég érkezett a világra, de az édesanyja már a szülés után is kirobbanó formában volt. Éva nem volt rest megmutatni magát a követőinek, ami nem is csoda, hiszen ilyen alakkal mindenki csak büszkélkedne: Fotó!

MC Hawer vallomása: "Konkrétan, elittam a fogsorom"http://www.life.hu/drlife/20170626-mc-hawer-millios-fogaszati-beavatkozasa.htmlA zenész, aki korábban majdnem belehalt alkoholfüggőségébe megunta, hogy rosszak a fogai, így eldöntötte, hogy megcsináltatja őket. Kerül, amibe kerül... Dr. Life--Benkő László rákos: "Ne essünk kétségbe"http://www.life.hu/drlife/20170626-benko-laszlo-rakos.htmlMint ismeretes, hetek óta várta daganatos betegsége vizsgálatának eredményét az Omega billentyűse. Sajnos Benkő László rossz híreket kapott, most pedig azt is elmondta, hogyan érez ezzel kapcsolatban. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoKórosan lefogyott, csont és bőr Nicole Richiehttp://www.life.hu/drlife/20170625-nicole-richie-lefogyott.htmlA kilencéves lánya egészségesebben néz ki, mint Nicole Richie. Mi történt vele? Dr. Life--Gyász: Meghalt a Tortakirály, Buddy Valastro édesanyjahttp://www.life.hu/drlife/20170625-tortakiraly-buddy-valastro-gyaszol.htmlMár nyolc éve küzdött súlyos, gyógyíthatatlan betegségével Mary Valastro, akinek állapota hirtelen sokat romlott az elmúlt héten. Buddy Valastro édesanyja végül feladta a harcot. Dr. LifeOrigoBalesete után kórházba vitték Fehér Tiborthttp://www.life.hu/drlife/20170625-feher-tibor-reggeli-baleset.htmlA héten debütált a Reggeli című műsorban Fehér Tibor. Azonban az RTL klubos munkái ellenére a színházat sem hanyagolja el. A Nemzetiben havonta tizenkét-tizenhárom alkalommal látható. Minden előadáson nagy vehemenciával dolgozik, így került egy baleset miatt a kórházba. Dr. LifeOrigoSúlyosan megsérült a fiatal magyar artista, Pintér Áron http://www.life.hu/drlife/20170624-sulyosan-megserult-a-fiatal-magyar-artista-pinter-aron.htmlA Recirquel Társulat a győri táncfesztivál harmadik napján mutatta volna be Adieu! című kétszemélyes bohócelőadását, a fellépés azonban elmaradt: a kétszermélyes társulat egyik tagja, Pintér Áron súlyos sérülést szenvedett. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.