Egy fertőzés miatt került kórházba Fülöp herceg

betegség Fülöp herceg kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este kellett kórházba szállítani Fülöp herceget, aki egy fertőzés miatt szorul kezelésekre. 

Mint kiderült, egy korábbi betegség okozott felülfertőzést a 96 éves férfi szervezetében, amit muszáj kórházi körülmények között kezelni.

Bizonyos információk szerint nincs ok az aggodalomra, ugyanis a kezeléseket elővigyázatosságból kapja, nincsenek komoly tünetei az edinburgh-i hercegnek, és az a cél, hogy ez ne is változzon.

Fülöp herceg kórházba került egy fertőzés miatt Forrás: MTI/AP/PA/Dominic Lipinski

Fülöp szerencsére teljes gőzerővel a gyógyulásra tud fókuszálni, hiszen májusban visszavonult a közszereplésektől, így 100%-os nyugalommal tud pihenni.

Az idős férfi jelenleg egy londoni kórházban tartózkodik, de azt még nem tudjuk, hogy mennyi ideig kell ott maradnia. Állítólag vidáman és jó kedvvel veszi az akadályokat, és reméljük, hogy a gyógyulásig ki is tart Fülöp pozitív lendülete - írta meg a BBC.

Fülöp herceg sokáig csalta II. Erzsébetet

Fülöp herceg nem könnyítette meg II. Erzsébet helyzetét: házasságuk elején a herceg ugyanis gyakran megcsalta a királynőt. Botránytól és válástól tartottak az udvarban. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.