Puskás Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti, aki korábban a barátnőjével örökbe fogadott egy kisfiút, saját Instagram-oldalán tette közzé, hogy baleset érte a testvérét, Danit.

"Jól sikerült Daninak a koncert! #thebiebers #konci #szexizés #galaktikus #galaktikusok" - írta ki a közösségi oldalára Peti, majd pedig feltöltötte az alábbi videót:

Jól sikerült Daninak a koncert! #thebiebers #konci #szexizés #galaktikus #galaktikusok

Peter Puskás (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés,

A posztból nem derült ki, hogy pontosan mi történt a fiatal zenésszel. Daninak a jobb lába sérült meg, de reméljük nem esett komolyabb baja. Mielőbbi felépülést kívánunk neki!

Peti és Eke Angéla kapcsolata nagyon szenvedélyes

Egymásnak vannak teremtve, együtt akarják leélni az életüket, de ettől még köztük is vannak viták. Puskás Peti és Eke Angéla lassan három éve vannak együtt, saját bevallásuk szerint rendszertelen és szenvedélyes a kapcsolatuk, de a hálószobában mindig kibékülnek. További részleteket a sztárpár szerelméről ide kattintva tudhatsz meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.