Valentino Rossi baleset motorversenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú közlemény látott napvilágot nemrég: Valentino Rossit kórházba kellett szállítani. 

A 38 éves Valentino Rossi edzés közben szenvedett motorbalesetet, melynek következtében kórházba kellett szállítani. A lehetőségekhez képest jól megúszta az esetet, bár mellkasi és hasi sérüléseket szenvedett.

Valentino Rossi motorbalestet szenvedett Forrás: AFP/Robert Michael

Ám az eddigi információk szerint minden sérülése gyógyítható, komplikációk és egyéb szövődmények nincsenek kilátásban. A MotoGP egyik legeredményesebb pilótáját nagyon sokan szeretik, ezért rengetegen aggódnak a versenyző állapotáért.

A balesetről a Rossit alkalmazó Movistar Yamaha tájékoztatta a rajongókat közlemény formájában - írta meg Telegraph.

A Star Wars teljesen kicsinálta George Lucas idegeit http://www.life.hu/drlife/20170526-george-lucas-idegosszeomlast-kapott-a-star-wars-miatt.htmlAbban biztosak voltunk, hogy egy ilyen komoly produkciót nem volt egyszerű összerakni, de azt azért nem gondoltuk volna, hogy Lucas egészségét ennyire megviselték a munkálatok. Dr. Life--Balesetet szenvedett a TV2 sztárja, Singh Vikihttp://www.life.hu/drlife/20170526-singh-viki-balesetet-szenvedett.htmlBalesetet szenvedett Singh Viki, rollerezés közben ment bele egy kátyúba.Dr. Life--Celebek, akik nem tudták titkolni, hogy éget és viszkethttp://www.life.hu/drlife/20170523-eget-es-viszket-nemi-betegseggel-sujtott-celebek.htmlFáj, éget, hólyagosodik. Még olvasni is szörnyű róla, pedig a nemi szervi herpesz az egyik leggyakoribb fertőzés a szexuális úton terjedő betegségek közül. Vannak sztárok, akik nyíltan vállalják, hogy hordozzák, mások mélyen hallgatnak, ha előkerül a téma. Dr. LifeOrigoAntal Vali szerint a méregtelenítés létezik és hasznoshttp://www.life.hu/drlife/20170525-antal-vali-kiall-a-meregtelenites-mellett.htmlFolyamatos viták zajlanak a méregtelenítéssel kapcsolatban: szakemberek pro és kontra próbálják meggyőzni egymást, azzal kapcsolatban, hogy szükségünk van-e erre az eljárásra vagy sem. Dr. Life--Otthonában vágta le egy transznemű nő heréit illegálisan: letartóztattákhttp://www.life.hu/drlife/20170525-james-pennington-levagta-egy-transznemu-no-hereit.htmlA páciens otthonában fogott hozzá a transznemű nő heréinek a levágásához egy 57 éves férfi. A "műtétet" végző James Penningtont letartóztatták, miután a beavatkozást követően komplikációk merültek fel. Dr. Life--Benkő László a kórházi ágyán nyilatkozott az állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20170525-benko-laszlo-a-korhazi-agyan-nyilatkozott.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, kórházba került Benkő László, az Omega zenésze. Az együttes billentyűse alig egy héttel ezelőtt nyilatkozta, hogy rákos, most pedig azt is elárulta, miben változott meg az élete a diagnózis óta. Dr. LifeFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.