Ki kellett operálni a fiatal lány térdét

Forrás: Facebook -
operáció rák térd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő daganatos betegségben szenved a fiatal lány: ki kellett operálni a lába egy jelentős részét. 

Jillian Williams egy egészséges fiatal lány életét élte egészen tavaly februárig, amikor is komoly térdfájdalmat érzett röplabdázás közben. Először azt hitték, hogy valamilyen sportsérülés áll a fájdalom hátterében, de számos vizsgálat után kiderült:

Ewing-szarkómában szenved.

Így nézett ki nem sokkal a betegség megjelenése előtt Forrás: Facebook

Ez egy

nagyon ritka csontbetegség,

ami jelen esetben a 20 éves Jillian bal térdében ütötte fel a fejét. A csinos fiatal nő nemrég még a Miss Teen USA versenyzője volt, most pedig egyik pillanatról a másikra az életéért küzd.

Több eljárást is felajánlottak a számára, de egyik sem biztosított 100%-os gyógyulást, kivéve az amputáció. Jillian pedig úgy határozott, hogy nem akar kockázatot hagyni a ráknak: vállalta a durva beavatkozást.

Ilyen lett a műtét után Jillian lába Forrás: Facebook

A bal lábából

kivágtak egy 36 centi hosszú szakaszt,

ezzel pedig eltávolították a daganatos területet is. A lány vádliját és bokáját pedig hozzávarrták a combjához. A környezete szerint ő a világ legvidámabb, legerősebb teremtése, nem ismernek hozzá foghatóan pozitív embert.

"Főleg apám volt kiborulva, mikor diagnosztizálták a rákot. De rászóltam, hogy hagyja abba ezt a szomorú kiskutya tekintetet, mert most nagyon kemény harc előtt állok, és szükségem lesz az erejére, a segítségére" - emlékezett vissza a lány.

Jillian jókedvét még a rák sem tudta elvenni, szerencsére Forrás: Facebook

Jillian azóta már felépült, és újra sportolni kezdett. Lábprotézist kapott, és visszatér röpladbapályára is - írta meg a DailyMail.

Paola Antonini féllábú modellélt őrül meg az internet

Sokan összetörtek volna attól a traumától, amin a fiatal lány keresztül ment. De Paola inkább magasabb fokozatra kapcsolt, és boldogabb mint valaha. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.