Dundika elkapott valamilyen betegséget Amerikában!

Fotó: Schumy Csaba -
Majoros Hajnalka Dundika beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem indult jól Majkáék Las Vegas-i nyaralása, Olivér és Dundika ugyanis elkaptak valamit, ami miatt az eddig ott töltött időt végigbetegeskedték. Mindketten hánynak.

Majkáék amerikai nyaralása eddig maga a katasztrófa. Már eljutniuk sem volt könnyű Las Vegasba, ugyanis a gépük sokáig nem szállt fel, majd a babakocsijuk is eltűnt. Már ennyi is elég volna, de ez még csak a kezdet volt. Ezek után Olivér megbetegedett, amit Hajni is elkapott, és végighányták az eddig ott töltött két napjukat, és akkor még a homokviharról nem is beszéltünk...

Dundika megbetegedett Fotó: Schumy Csaba

"Amúgy is jól indult ez a nyaralás. Úgy kezdődött, hogy felszálltunk a repülőre Londonban, 4 órát ültünk a gépen, mert nem indult el. Közölték, hogy valami elromlott. Először azt mondták, a klíma, és így nem merik bevállalni az utat. Utána eltűnt a babakocsink, arra vártunk körülbelül 3 órát. Másnap eljöttünk a géppel, leszálltunk Los Angelesben, szegény Olivér elkezdett hányni, és végighányta az elmúlt két napot. A biztonság kedvéért Hajni is elkapta tőle, úgyhogy most egyelőre nem tudjuk, hogy mi lesz. Épphogy megérkeztünk ide Las Vegasba, és azonnal ebbe a homokviharba keveredtünk" - számolt be Majka Facebook-oldalán a kálváriájukról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.