Három lábbal született egy kisbaba - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/© Newslions / SWNS/Newslions / Swns -
háromlábú betegség Születés baba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három lábbal született egy gyermek Indiában, akit 6 napos korában már meg is operáltak. 

A három lábbal született indiai kisbabát 6 napos korában megoperálták. A Hyderabad-ban található Niloufer névre keresztelt intézményben szakszerű ellátásban részesült a kicsi, akit minél hamarabb kés alá kellett fektetni.

A pillanatnyilag még névvel nem rendelkező babának az ágyéki szakaszon nőtt harmadik lába, és eredetileg a Jangaon kerületi kórházban hozta világra a 25 éves édesanyja. 2 napos korában szállították át Hyderabad városába Dr. K Srinivas-hoz, hogy elvégezzék a beavatkozást.

Íme a 6 napos kisbaba, aki egy plusz végtaggal született Forrás: NORTHFOTO/© Newslions / SWNS/Newslions / Swns

Az extra végtagot az orvosok eltávolították, a baba ezt leszámítva makk egészségesen érkezett a világra, így ugyanolyan teljes életet élhet, mint a társai. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a plusz végtag növekedését, de előfordulhat, hogy eredetileg volt egy testvére az anyaméhben, aki az idők során visszafejlődött, a végtagja pedig a másik babához nőtt.

Négy lábbal és két gerinccel született egy gyerek

Az elefántcsontparti kislány eredetileg nem egyedüli magzatként fejlődött az édesanyja méhében, ám az ikertestvére a terhesség első szakaszában visszamaradt a fejlődésben, ennek következtében életét vesztette. Olvass tovább itt...

Óriási lipómával él Wang Zhixiang: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170328-durva-lipomaval-el-wang-zhixiangt.htmlElképesztő méretű zsírdaganattól szenved egy férfi. Sajnos nem tudja finanszírozni az operációt, ami segíthetne rajta. Dr. Life--Lélekfitnesz: a mantra hétköznapi hatásaihttp://www.life.hu/drlife/20170327-mantrazzuk-szeppe-gaunkat.htmlA mantra szót, ha magyarra fordítanánk, annyit tenne: az elme megtisztítása. Ha a hétköznapokban, laikusként használjuk, ahogyan én is tettem, akkor valóban erre hivatott, illetve a belső megerősítésre, ami lássuk be, például egy fogyokúra esetében, olykor percenként ráfér az ember lányára. Dr. Life--Kórházban van Törőcsik Marihttp://www.life.hu/drlife/20170328-korhazban-van-torocsik-mari-szombathelyen.htmlA szombathelyi Markusovszky kórházban infúzióra kötve ápolják Törőcsik Marit. A színésznő erősítő kúrát kap. Dr. Life--Legyőzte a rákot Galla Miklóshttp://www.life.hu/drlife/20170328-legyozte-a-rakot-galla-miklos-20-eve.htmlKözel két évtizede súlyos betegséggel küzdött meg Galla Miklós. A humorista - aki egyébként önálló estre készül - remekül van, az orvosi vizsgálatok szerint teljesen egészséges: kigyógyult a rákból. Dr. Life--Májbeteg kisfia műtétjére gyűjt egy nő http://www.life.hu/drlife/20170327-majbeteg-kisfia-mutetjere-gyujt-adomanyt-egy-no.htmlA kétségbeesett édesanya életmentő műtétre gyűjt a 8 éves kisfiának. Májátültetésre van szüksége. Dr. Life--Bánja drasztikus fogyását a nő: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170327-rengeteget-fogyott-a-no-de-mar-banja.htmlAz egykor boldog asszony, akkor kezdett el drasztikusan hízni, mikor a férje életét vesztette. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.