Szervdonornak hordja ki agy nélküli babáját az anya

Forrás: Facebook/Keri Young -
baba szervdonor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívszorító történetről számol be a CNN. Keri Young szomorú és egyben önzetlenségről tanúskodó történetét újságíró férje írta meg. A nő 19 hetes terhes volt, amikor kiderült, hogy a babája agy nélkül fejlődik az anyaméhben.

Komoly döntést kellett meghoznia Keri Youngnak, amikor kiderült, súlyosan beteg a babája. Elhatározta, mindenképpen megszüli a gyereket, hogy szerveit másoknak adományozhassa.
"Drámai, de felelősségteljes döntést hoztunk. A tragédiánkkal segíthetünk másokon" - nyilatkozta Keri férje a CNN-nek.

Keri Young szervdonornak hordja ki agy nélküli kisbabáját Forrás: Facebook/Keri Young

Arról is beszéltek, hogy a baba kihordása nemcsak fizikai veszélyekkel, de hatalmas érzelmi stresszel is jár, hiszen a kicsi minden moccanása arra emlékezteti az édesanyát, hogy a babája a születése után nem élhet tovább. A kismama elmondta, hogy nem kizárólag a szervek felajánlása miatt hordja ki a babát, hanem úgy érzi, annyi "jár" a kislányának, akit Evának hívnak majd, hogy megszülessen.

A kislányt Evának hívják majd Forrás: Facebook/Keri Young
Fotósorozat készült egy anorexiás lányrólhttp://www.life.hu/drlife/20170226-fotosorozat-keszult-egy-anorexias-lanyrol-ivonne-thein.htmlIvonne Thein 32 kg-os címmel megrázó fotósorozatot készített egy anorexiás lányról. A képek a betegségre hívják fel a figyelmet, és hogy ne menjünk el mellette. Dr. Life--Újabb műtét előtt áll Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20170225-kilencedik-mutetje-elott-all-rekasi-karoly.htmlTalán végre az utolsó műtétjét várja Rékasi Károly. Ha minden jól megy, az állandó fájdalomtól is megszabadulhat. Dr. Life--7 kérdés az egészségről: Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/drlife/20170220-kulcsar-edina-az-egeszsegerol-es-mutetekrol-beszelt.htmlMennyire fittek a sztárok? Vajon voltak-e már súlyos betegek? És mi a helyzet a plasztikával? A Life.hu legújabb sorozatában most hétről hétre kikérdezünk egy hírességet, aki megosztja veletek a legjobb egészségtippjeit, és azokat a titkait, amelyekről eddig még talán sohasem beszélt. Ezúttal a gyönyörű Kulcsár Edinát faggattuk. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoMichael J. Fox küzd a Parkinson-kór ellenhttp://www.life.hu/drlife/20170224-michael-j-fox-harcol-a-parkinson-korral.htmlÉvtizedek óta küzd a Parkinson-kórral Michael J. Fox, de a betegség még nem győzedelmeskedett rajta. Az orvosok diagnózisa alapján már régen tolószékben kellene ülnie, ám ő még mindig sétál és bevásárol. Mindent az akaraterejének köszönhet. Dr. Life--Veronai tragédia: Ma hozzák haza a buszbaleset utolsó súlyos sérültjéthttp://www.life.hu/drlife/20170224-veronai-buszbaleset-ma-hozzak-haza-az-utolso-sulyos-serultet.htmlSzijjártó Péter sajtótájékoztatót tartott a veronai busztragédiával kapcsolatban. Elmondta, hogy ma hazahozzák Veronából a baleset utolsó súlyos sérültjét. Dr. Life--Tizenötször hány óránként a ritka betegséggel élő nő http://www.life.hu/drlife/20170224-ritka-betegsege-miatt-folyamatosan-hany-a-no.htmlTizenötször hány óránként a fiatal édesanya. Családja segítsége nélkül még a gyermekét is elveszítené a ritka kór miatt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.