Péter Szabó Szilvia kislányának, Emmának csecsemőkori refluxa van

Forrás: Red Lemon Media -
Péter Szabó Szilvia csecsemőkori reflux
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péter Szabó Szilvi november végén adott életet kislányának, Emmának, aki egy igazán nyugodt, mosolygós baba. Az újdonsült anyuka figyelmét azonban a háziorvosa felhívta egy problémára: a kislánynak csecsemőkori refluxa van. 

Első gyermekének adott életet Péter Szabó Szilvia, november végén látta meg a napvilágot kislánya, Emma. A pici igazán nyugodt, mosolygós baba, és már most nagyon szereti a társaságot, amivel eléggé megkönnyíti az anyukája dolgát. A hatalmas boldogságba azonban némi aggodalom is vegyül, ugyanis kiderült, hogy Emmának csecsemőkori refluxa van.

Péter Szabó Szilvi kislányának refluxa van Forrás: Red Lemon Media

"A háziorvos hívta fel a figyelmemet arra, hogy mindig intő jel, ha egy kisbaba jobbra-balra tekergeti magát. Végül bebizonyosodott, hogy Emmának csecsemőkori refluxa van. Ez nem sima bukást jelent, ebben az esetben az evés után felbukó tejsav zavar be. A gasztroenterológusunk szerint mindezt egyéves korára kinövi a kislányom" – mesélte a Hot! Magazinnak Szilvi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.