Vissza-visszatér a rák: Ismét megműtötték Hugh Jackmant

bőrrák rák Hugh Jackman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Jackman hétfőn tudatta közösségi oldalának rajongóival, hogy újra meg kellett operálni. Egy fotót is posztolt a beavatkozás után.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a 48 éves Hugh Jackman először 2013-ban árulta el, hogy bőrrákja volt, ezért megműtötték. Sajnos ez nem jelentette azt, hogy sikerült legyőznie a betegséget, a kór többször is kiújult a testében, ezt követően több alkalommal is orvosi segítségre volt szüksége.

Hétfőn Instagram-oldalán osztott meg egy fotót, melyen az orrán kötéssel szerepel. Úgy tudni, hatodszor kellett operálni.

Sztárok, akiknek tavaly sem sikerült meggyógyulniuk

Hiába ismerik őket világszerte, és hiába engedhetik meg maguknak a legdrágább gyógymódokat, az alább felsorolt hírességeknek sajnos nem sok jót hozott egészségi állapotukkal kapcsolatosan a 2016-os év. Íme azoknak a listája, akik már hosszú évek óta küzdenek valamilyen betegséggel, ám sajnos 2016-ban sem sikerült meggyógyulniuk.
7 kérdés az egészségről: Zimány Lindahttp://www.life.hu/drlife/20170213-zimany-linda-az-egeszsegi-allapotarol-beszel.htmlMennyire fittek a sztárok? Vajon voltak-e már súlyos betegek? És mi a helyzet a plasztikával? A Life.hu legújabb sorozatában most hétről hétre kikérdezünk egy hírességet, aki megosztja veletek a legjobb egészségtippjeit, és azokat a titkait, amelyekről eddig még talán sohasem beszélt. Ezúttal Zimány Lindát faggattuk. Dr. LifeOrigoAllergiás reakció miatt lett súlyos beteg egy lányhttp://www.life.hu/drlife/20170214-allergias-reakcio-miatt-majdnem-megvakult-egy-lany.htmlA szemöldök és szempillafestés miatt majdnem egy életre elveszítette a látását a fiatal lány. Dr. LifeOrigoMelyek a legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok, amelyeket pótolni kell?http://www.life.hu/drlife/20170210-vitaminok-es-asvanyi-anyagok-kozul-a-legfontosabbak.htmlA nyirkos és hideg téli időjárás kedvezhet a különféle megbetegedéseknek. Ám, ha kellőképp ügyelsz arra, hogy a szervezeted minden szükséges anyagot megkapjon az egészséges működéséhez, azt az immunrendszered is meghálálja. Ezekkel a vitaminokkal és ásványi anyagokkal szinte biztos, hogy elkerülheted a különféle nyavalyákat. Dr. LifeOrigoNegyven év után újra sérvet kapott Benkő Dánielhttp://www.life.hu/drlife/20170213-kiujult-benko-daniel-gerincserve.htmlA híres lantművész őszintén mesélt betegsége okáról és tüneteiről is. Dr. LifeRTLKLUBTeniszlabda méretű gennyes dudor nőtt a nő lábára: Videó!http://www.life.hu/drlife/20170213-gennyes-duzzanat-nott-egy-no-labara.htmlEgy nő lábán óriási dudor keletkezett, el sem tudta képzelni, hogy vajon mitől nőtt oda. Kiderült, hogy egy óriási gennyes pattanásról van szó. Dr. LifeOrigoMegcsal a párod? Így derítheted ki a legegyszerűbbenhttp://www.life.hu/drlife/20170208-megcsal-a-parod-igy-deritheted-ki.htmlNem célunk bogarat ültetni senki fülébe, ám tény, hogy még a legjobbnak látszó párkapcsolatban is előfordulhat, hogy félresiklik valami, és kiderül, nem csupán két emberen áll a vásár. Íme, a leggyakoribb jelek, amelyekből tudhatod, hogy a párod félrelép. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.