A kétségbeesett lány testét árulja, hogy megmentse édesanyját

Forrás: AFP/Valery Hache -
édesanya életmentés áru test rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétségbeesett lépésre szánta el magát a 19 éves Cao Mengyu, hogy ne veszítse el édesanyját. A testét bocsátotta áruba, hogy megszerezze a szükséges pénzt az orvosi kezelésekre.

Nincs más választása a 19 éves lánynak, a testét kell árulnia, ha meg akarja menteni édesanyja életét. A beteg nő orvosi kezeléseire ugyanis nincsen pénzük. Cao Mengyu egy helyi közösségi oldalon, a WeChaten adta fel hirdetését. A szövegben meg is indokolja, miért döntött a nem mindennapi pénzszerzési mód mellett, valamint némi információt is közölt az életéről.

Képünk illusztráció Forrás: AFP/Valery Hache

Kiderült, hogy a fiatal lány Dél-Kínában nőtt fel, családja mindig is gazdálkodással foglalkozott, ebből tartották fent magukat. Édesanyjánál azonban nemrég súlyos betegséget diagnosztizáltak, méghozzá bőrrákot. Azóta kórházban fekszik a 45 éves nő és az állapota egyre csak romlik. A rák mellett komoly fertőzések is kialakultak nála, a fiatal lánynak pedig nincs pénze a kezelésekre. Ezért döntött úgy, hogy az egyetlen dolgot áruba bocsájtja, amivel rendelkezik, vagyis saját magát. 14 millió forintnak megfelelő összegért lehet őt "megvásárolni". Volt is, aki jelentkezett a hirdetésre. A Daily Mail információi szerint az illető kifizetné a nő kórházi számláit, ám arról nem szól a fáma, hogy cserébe kér-e valamit a lánytól, de valószínűleg nem. A helyi jótékonysági egyesület alelnöke ugyanis úgy nyilatkozott, hogy Cao Mengyu megnyugodhat, nem kell semmit eladni, anélkül rendezik édesanyja helyzetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.