Tanulmányok helyett: Sokkoló videón a dohányzó és a nem dohányzó tüdeje

tüdő Dr. Life dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg minden dohányos unja az okoskodó videókat, a kutatási eredményeket, a tanulmányokat - a következő 3 másodperc azonban ha tetszik, ha nem, főképp nekik szól. 

Felkerült a netre egy igen tanulságos, mindössze 3 másodperces videó, ami azt mutatja meg,

mi történik egy egészséges ember és egy dohányos tüdejével.

A látvány magáért beszél, kár is újra elismételni a dohányzás ezer káros mellékhatását.

Persze azért nem tudunk szó nélkül elmenni amellett, amit mi is megtapasztaltunk: korábban megpróbáltunk egészségesen étkezni 1 doboz cigi árából, sőt, írtunk arról is, mi változik a testünkben, ha leszokunk a dohányzásról.

Julia Roberts lánya veszélybe kerülthttp://www.life.hu/drlife/20161110-julia-roberts-lanya-hazel-veszelybe-kerult.htmlJulia Roberts minden anyák rémálmát élte át a minap. A 12 éves lánya hirtelenül rosszul lett malibui otthonukban, a színésznő pedig azonnal a sürgősségire sietett gyermekével. Dr. Life--Hogyan dolgozzák fel a gyerekek háziállataik elvesztését?http://www.life.hu/drlife/20161107-hogyan-tudjak-a-gyerekek-feldolgozni-haziallatuk-elveszteset.htmlSajnos a legtöbb kis kedvenc viszonylag rövid életű, így sok kisgyereknek kell szembesülnie azzal, hogy a számukra kedves kis állatuk elpusztul, és többi már nem létezik. Eddig viszonylag kevés kutatás született ebben a témában ahhoz képest, hogy mennyire gyakori ez az élethelyzet. Egy amerikai vizsgálat most rámutatott arra, hogyan lehet ebben a leghatékonyabban segíteni a gyerekeket. Dr. LifeThinkstockMeghibásodott a kuktája, szörnyen összeégett egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20161110-meghibasodott-a-kuktaja-szornyen-osszeegett-egy-no.htmlEgy meghibásodott kukta miatt másodfokú égési sérülései lettek a kétgyermekes édesanyának, aki meg is mutatta a baleset eredményét. Dr. LifeOrigoMost már tudjuk - májrákkal küzd Michael Bublé 3 éves kisfiahttp://www.life.hu/drlife/20161109-majrakot-diagnosztizaltak-michael-buble-fianal.htmlMichael Buble és Lusiana Lupido 3 éves kisfia rákos megbetegedéssel küzd, most már azt is tudjuk, hogy májrákról van szó. Dr. LifeOrigoIstenként tisztelik a beteg indiai kisfiúthttp://www.life.hu/drlife/20161109-a-beteg-kisfiurol-azt-hiszik-hogy-ganesa-reinkarnacioja.htmlAzt gondolják a beteg kisfiúról, hogy egy hindu isten reinkarnációja. Dr. Life--Súlyos gerincsérv miatt operálták meg Koncz Gáborthttp://www.life.hu/drlife/20161110-sulyos-gerincservvel-operaltak-meg-koncz-gabor-szineszt.htmlA 78 éves színészt a napokban műtötték meg, súlyos gerincsérve volt. Várhatóan már csak jövőre lép az Újszínház színpadára. Dr. LifeMTI/Varga György

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.