Döbbenetes módon halt meg a nyuszilány, Katie May

Forrás: Instagram/Katie May -
halál Katie May kiropraktor Dr. Life
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves Katie May halála sokkoló: a szexi modell állítólag kiropraktornál járt a halála előtt. 

A tengerentúlon a kiropraktorok nagyon népszerűek: ők nem csontkovácsok, hanem olyan manuálterapeuták, akik a gerincre gyakorolt nyomással gyógyítják a testi bajokat. A Playboy-modell, Katie May állítólag egy ilyen szakembernél járt a halála előtt, ám a férfi feltehetően sérülést okozott az egyik nyaki artérián - a People magazin szerint ez vezetett a lány halálához.

Forrás: Instagram/Katie May

A modell feburárban hunyt el, miután stroke-ot kapott. Akkor nyomozás indult az ügyében, most pedig arra a megállapításra jutottak a szakértők, hogy a kiropraktor látogatása után kezdődtek a bajok.

A Los Angeles-i halottkém szerint a szakember úgy meghúzhatta a lány nyakát, hogy ennek következményeként elzáródott egy artéria, ami később stroke-hoz vezetett. Eljárás viszont nem indul a férfi ellen, mert ez tulajdonképpen egy baleset volt. A lány ugyanis a kórházba is bement, de már nem lehetett segíteni rajta.

Katie egyébként a halála előtt el is panaszolta a közösségi oldalán, hogy egy fotózáson megsérült a nyaka, és kérdezte az ismerőseit, vajon mivel tudná helyrehozni. Később arról is írt a bombázó, hogy ellátogatott a szakemberhez, ami nem volt számára épp fájdalommentes...

Katie May egyedül nevelte 7 éves kislányát.

Titkok a múltból: sztárok, akik szexuális erőszak áldozatává váltak http://www.life.hu/sztarok/20161018-szexualis-zaklatas-sztarok-akiket-egykor-megeroszakoltak-teri-hatcher-es-rose-mcgowan.htmlAz erőszakos közösülés akkor valósul meg, ha valakit erőszakkal vagy fenyegetéssel közösülésre kényszerítenek, vagy védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen ember állapotát közösülésre használják fel. Hollywoodban bőven akad olyan színész, énekes vagy előadóművész, aki szintén átélt ilyen típusú borzalmakat. Összeállításunkból megtudhatod, kik ezek a sztárok. TV + Sztárok--Liptai Claudia elárulta Ádám melyik testrészébe szeretett belehttp://www.life.hu/sztarok/20161020-liptai-claudia-elarulta-hogy-pataki-adam-kezebe-szeretett-bele.htmlEgy pillanat alatt megpecsételődött Claudia és szerelme, Pataki Ádám sorsa. Egy véletlennek köszönhetik megismerkedésüket. Eddig nem beszéltek arról, hogyan is szerettek egymásba, de közös könyvükből kiderül, hogyan alakult ki köztük az egyre gyengédebb kapcsolat. TV + SztárokOrigoMadár Veronika ismét örök hűséget fogadott férjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20161019-madar-veronika-7-ev-utan-megujitotta-fogadalmat.htmlIntim szertartás volt Madár Veronika és párja első esküvője, a színésznő pedig úgy érezte, 7 év után itt az ideje, hogy megújítsák egymásnak tett fogadalmukat. A Life.hu riporterének elárulta, szerinte miért volt erre szükség, és egyéb titkokat is megosztott kapcsolatukról. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huA Szívek szállodája új részei 37 nap múlva kikerülnekhttp://www.life.hu/sztarok/20161019-az-uj-szivek-szallodaja-37-nap-mulva-felkerul-a-netfixre.htmlMár nem kell sokat várnunk, hogy újra belevethessük magukat a Gilmore lányok életébe, ugyanis a sorozat 37 nap múlva felkerül a Netflixre. Évekkel a befejezése után élesztette fel a gyártó az anya-lánya páros életét, rajongók ezrei várják már tűkön ülve, hogy megtudják, hogyan alakult az életük. TV + Sztárok--Újabb válás Hollywoodban: Tobey Maguire és felesége szétmentekhttp://www.life.hu/sztarok/20161019-ujabb-valas-hollywoodban-tobey-maguire-es-felesege-szetmentek.htmlTobey Maguire és felesége, Jennifer Meyer a szakítás mellett döntöttek: a házaspár 9 évig volt együtt. TV + Sztárok--Fizikai erőszakért perlik James Frankothttp://www.life.hu/sztarok/20161019-james-frankot-azzal-vadoljak-hogy-lefejelt-egy-fotos-aki-karteritest-kovetel-tole.htmlA népszerű színészt azzal vádolja egy fotós, hogy egy 2014-ben megrendezett Lana Del Rey-koncerten lefejelte a sztár. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.