Szabó Győző drogos korszakáról: "Egyszer volt, hogy a hűtő előtt tértem magamhoz"

drog függőség Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző maga vallott őszintén könyvében a függőségeiről, amiket már sikerült legyőznie. A színész azonban sokszor nyilatkozik azóta is arról a kemény időszakról, amin keresztülment. Bevallotta, előfordult egyszer, hogy két órán át nem tudott magáról.

Szabó Győző nem titkolja, hogy komoly függőségeken van túl. A drogokkal és az alkohollal is akadtak problémái, és habár ezeket már a háta mögött hagyta, sokszor beszél még mindig a sötét időszakáról. Először könyvében osztotta meg a nyilvánossággal a problémáit, de azóta is gyakran nyilatkozik erről.

Szabó Győző Forrás: MTI/Kallos Bea

Legutóbb Joshi barát műsorában vallott a színész. Elmondása szerint többnyire mindig tudta, hol a határ. "Engem nem látott senki még négykézláb mászva, én mindig pontosan tudom, hogy hol van a határ" - mondta Győző, akivel a kontrollvesztett időszakában is csak egyszer fordult elő a képszakadás. "Egyszer volt egy olyan, droggal, amikor két óráról nem tudok. A hűtő előtt, számlákat nézegetve tértem magamhoz" - számolt be Győző.

Hagyományos vagy antibakteriális? A nagy kézmosásdilemmahttp://www.life.hu/drlife/20160922-melyik-szappan-jobb-a-kezmosashoz.htmlA reklámokból már tudjuk, hogy a mai, modern antibakteriális kézmosók akár a baktériumok 99,9%-át is képesek elpusztítani. Ám jó-e ez nekünk? Az amerikai élelmiszer- és gyógyszerellenőrzési hatóság (FDA) szerint annyira nem, és terveik szerint hamarosan tesznek is arról, hogy az embereket inkább a hagyományos szappan használata felé tereljék. Dr. LifeOrigoIgazi csoda! Él és virul a félig agyhalott kislány http://www.life.hu/drlife/20160927-strokeot-kapott-a-kisbaba-felig-agyhalott-lett-most-mar-ket-eves.htmlA kislány agya félig elhalt, amikor stroke-ot kapott. Már az orvosok is lemondtak róla. Most viszont a két éves apróság folyamtosan fejlődik és nagyon boldog. A gyógyulása még az orvosok körében is csodának számít. A szülők Kerryanne és Dean szerint a betegség ellen a legnagyobb fegyverük a szeretet. Dr. Life--Felesége méhlepényéből falatozott a „kannibál apa” - Videó (18+)http://www.life.hu/drlife/20160927-sajat-mehlepenyet-fogyasztotta-reggelire-az-apa.htmlA brit férfi a felesége méhlepényéből csinált egy kiadós angol reggelit. Ha ez nem lenne elég, a gyomorforgató eseményt még videóra is rögzítette. Dr. LifeOrigoA Pszichológus Pasi: miért nem értjük meg egymást?http://www.life.hu/drlife/20160923-az-x-az-y-es-a-z-generaciok-kozti-kulonbsegek-a-pszichologus-pasi-szemevel.htmlA bölcsek úgy tartják, csak a változás állandó. A pszichológia pedig azt, hogy a technológia fejlődésével együtt a változások is szélsebesen száguldanak végig a világon, ezzel együtt pedig a benne élő generációkon. Ma egy emberöltő alatt akár több generáció is megjelenik, és jellemző, hogy már nemcsak a szülő nem érti a saját gyermekét, de még a testvérek sem egy nyelvet beszélnek. Ahhoz, hogy megértsük, miért akadozik köztünk a kommunikáció, érdemes megismerni a generációk közti alapvető különbségeket. Dr. Life--A tizenöt perces vaginafiatalítással még az orgazmus is sokkal jobbhttp://www.life.hu/drlife/20160926-az-uj-eljarassal-megszuntetheto-a-huvelyi-szarazsag-feszesiti-az-izmokat-es-az-inkontinanciara-is.htmlMiután két gyermeket is szült a 34 éves Angela Timson úgy érezte, hogy vaginája nagyon tág lett, ezért júliusban belevágott egy új, fiatalító lézeres kezelésbe, hogy visszakapja régi nemiszervét.Dr. Life--Az alacsony önbecsülés miatt boldogtalan a nőhttp://www.life.hu/drlife/20160926-az-onbecsules-es-az-egeszseges-onbizalom-az-alapja-a-boldogsagnak.htmlÖnbecsülés – ha beírjuk ezt a szót a keresőbe, máris önismereti kurzusok garmadája és önsegítő könyvek százai kínálják magukat annak ígéretében, hogy segítségükkel mi, nők újra meg tudjuk élni a nőiességünket, visszaszerezzük önbizalmunkat, és teljes értékűvé válhatunk ismét. Vajon mi siklott el, és hol kell keresni a megoldást? Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.