Emlékszel a kisfiúra, aki napi 40 szál cigit elszívott? Így néz ki most!

Forrás: AFP/Ahmad Naafi -
Ardi Rizal cigaretta dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány éve az egész világot sokkolta a kétéves indonéz kisfiú, Ardi Rizal története, aki napi 40 szál cigarettát szívott el. Így néz ki most a fiú!

Pár éve mi is írtunk az akkor még kisgyerek Ardiról, aki 18 hónaposan szokott rá a dohányzásra. A gyerekről az indonéziai Szumátrában készültek azok a sokkoló felvételek, amelyeken cigarettázik. A történtek után rehabilitációra küldték, hogy leszoktassák függőségéről, ám a fiú élete nem jött rendbe: a cigaretta helyett rengeteget kezdett enni, és súlyosan elhízott. Itt láthatod, hogy néz ki most.

Forrás: AFP/Ahmad Naafi

Ardi rákkattant a gyorsételekre, és napi három doboz tejet is megivott. Végül elvitték a fiút dietetikushoz, aki felmérte a helyzetet, és diétára fogta. Szerencsére hajlott a változásra, ma pedig már nem dohányzik, és a súlya is teljesen rendben van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.