Demcsák Zsuzsa a legkényesebb témákról is tud beszélgetni lányával

Forrás: Tv2 -
HPV Demcsák Zsuzsa anya-gyermek kapcsolat oltóanyag védőoltás beszélgetés lány napidoktor műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető bármit meg tud vitatni a lányával, Tamarával, akár éjszakába nyúlóan is képesek beszélgetni a legkomolyabb, sokszor kellemetlen dolgokról – így a felnőtté válás lépcsőfokairól is.

Demcsák Zsuzsa igyekszik a lehető legjobban nevelni mindkét gyermekét,

ehhez pedig hozzátartozik az is, hogy minőségi időt tölt velük hármasban,

és arra is időt szakít, hogy csak a lányával, Tamarával és fiával, Benedekkel is elegendő időt töltsön külön-külön is.

Forrás: Tv2
Amilyenek a szokásaid, olyan a kezed! Erről árulkodhatnak kézbetegségekhttp://www.life.hu/drlife/20160919-errol-arulkodhatnak-a-kez-megbetegedesei-a-pattano-ujj-alagut-szindroma-inhuvelygyulladas.htmlPattanó ujj, alagút szindróma és ínhüvelygyulladás – életkortól és nemtől függetlenül egyre többek mindennapjait keserítik meg a kéz leggyakoribb megbetegedései. Sajnos sokan az általuk végzett munka jellege miatt tehetetlennek vélik magukat e téren, pedig van élet a fájdalmakon túl is. Dr. LifeOrigoEgészségben és betegségben - 3 eset, amikor Brad Pitt kiállt Angelina Jolie melletthttp://www.life.hu/drlife/20160921-brad-pitt-kiallt-angelina-jolie-mellett-amikor-gond-volt-az-egeszsegevel.htmlHollywood elsőszámú sztárpárja 10 év együttlét plusz 2 év házasság és 6 közös gyermek nevelése után jelentette be azt, amire senki sem számított: a hírességek által oly kedvelt „kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva elválnak útjaik. Hogy pontosan mi állhat a szakítás hátterében, arról információkat egyelőre nem tudni, azt azonban láthattuk, az évek során hányszor biztosította szeretetéről és támogatásáról Brad Pitt Angelina Jolie-t. Íme. Dr. Life--Ahol az egészség kezdődik: így tartsd fitten az érhálózatodat!http://www.life.hu/drlife/20160913-az-sziv-es-az-erhalozat-egeszsegenek-megorzese.htmlSzakértők egyetértenek abban, hogy sok megbetegedés összefügg az erek működésével, azok állapotával. Magyarországon továbbra is a vezető halálokok egyike a keringési rendszer betegségei, amelyek kialakulásának kockázatát néhány életmódbeli tanács megfogadásával eredményesen lehet csökkenteni. Dr. LifeOrigoSchobert Norbi: "Nem azt mondtam, hogy gumicukorral gyógyítsuk a rákot"http://www.life.hu/drlife/20160916-a-citrom-es-a-szodabikarbona-rakgyogyito-hatasa-vitatott.htmlNéhány nappal ezelőtt hatalmas felháborodást keltett az az írás, amely Schobert Norbert Facebook-oldalán jelent meg: a Norbi Update közösségi oldalán a citrom és a szódabikarbóna egészségre és daganatos megbetegedésekre gyakorolt hatásáról értekezett egy cikk, amelyet később sokan támadni kezdtek, vele együtt pedig a magyar fitneszgurut is. Dr. LifeFotó: Marton Szilvia - OrigoTe is stresszevő vagy? Így tehetsz ellenehttp://www.life.hu/drlife/20160907-stresszeves-ellen-igy-tehetsz.htmlEgy kis csokoládé, mielőtt nekilátunk dolgozni, egy habos sütemény az értekezletet követően, egy finom pizza egy nehéz nap után, mert megérdemeljük? A stresszevők nyomás vagy feszült élethelyzet hatására hihetetlen mennyiségű élelmiszert képesek elfogyasztani. De hogyan lehet elejét venni ennek a rossz beidegződésnek? Dr. LifeOrigoEvés és karcsúsodás egyszerre? Ezekkel az ételekkel lehetségeshttp://www.life.hu/drlife/20160907-eves-es-karcsusodas-ezekkel-az-etelekkel-lehetseges.htmlAz eredményes fogyókúra a konyhában kezdődik. Azon túl, hogy nem mindegy, mikor és milyen táplálékot veszel magadhoz, érdemes átgondolnod azt is, hogyan tudnád elejét venni az étel iránti sóvárgásodnak. Mutatunk néhány bevált tippet. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.