Michael Schumacher baleset autóversenyző gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggasztó hír érkezett Michael Schumacherről. Most egykori szponzora, Gerd Kramer is beszélt a síbalesetet szenvedett sportoló állapotáról.

Két évvel a síbalesete után sem tudunk sokat Michael Schumacher állapotáról. Fel-felröppennek hírek, legutóbb például Luca di Montezemolo, a Ferrari volt elnöke nyilatkozott róla, majd ezt követően a sportoló menedzsere ismegszólalt az ügyben. A napokban viszont az F1-legenda első szponzora, Gerd Kramer osztott meg újabb információkat.

"Csoda kellene ahhoz, hogy ismét láthassuk őt. Csodák pedig aligha vannak... Szerettei teljesen elzárják őt a külvilágtól, ez nem véletlen" – mondta aDaily Starnak.

Forrás: AFP

Mint arról beszámoltunk, Michael Schumachert 2013 szilvesztere előtt Franciaországban síbaleset érte: fejsérülést szenvedett, kómába esett, amiből csak fél év múlva tért magához. Nem tudni pontosan, mennyire, és azt sem, hogy milyen állapotban van azóta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.