Titkolta betegségét az ismert műsorvezető! Mellrákkal küzd

Forrás: citizenside.com/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/See Li -
betegség mellrák Sian Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hitte, hogy vele ez nem fordulhat elő, mert egészségesen élt. A BBC csatorna reggeli műsorának korábbi vezetője, Sian Williams megijedt a diagnózistól.

A BBC egykori műsorvezetőjénél 50 éves korában diagnosztizálták a betegséget. Csaknem egy évig titkolta, hogy mellrákkal küzd, de mára olyan stádiumba jutott, hogy kénytelen volt előhozakodni betegségével.

Forrás: citizenside.com/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/See Li

Mindkét mellét el kellett távolítani az 51 éves Sian Williamsnek, a legnagyobb félelme pedig az, hogy nem látja majd a gyermekeit felnőni. Családjában sok rákbeteg volt, mégsem gondolta, hogy ő is ettől a betegségtől fog szenvedni.

A nagynéném emlőrákban halt meg, anyukám pedig máj- és bélrákban, mégsem gondoltam soha, hogy nálam is előjön. Egészségesen élek, zöld teát iszom, lazacot eszem, és járok futni is”

BBC-nek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.