Sinead O'Connor szerint Arsenio Hall volt Prince dílere

Prince drog díler Arsenio Hall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A komikus, Arsenio Hall kemény üzenetet kapott Sinead O'Connor-tól, aki a Facebookon azzal vádolta meg Hall-t, hogy ő látta el drogokkal Prince-t és Eddie Murphy-t is.

"Két szó, ahonnan Prince szerezte a drogokat: Arsenio Hall, aki Prince és Eddie Murphy ribanca is! Hall, jelentettelek téged a Carver County Sherrif hivatalának. Számíts a hívásukra! Jobb, ha rendbe teszed a kis barlangodat!" - írta Sinead O'Connor a Facebook-oldalán hétfőn.

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Stephen Lovekin

Ezzel szemben Hall szóvivője csak hamisnak, nevetségesnek és abszurdnak nevezte az ír énekesnő állításait - számolt be a Daily Mail.

Mint arról mi is beszámoltunk, az 57 éves Prince holttestét minneapolisi otthonában találták meg április 21-én. Az énekes a legfrissebb információk szerint drogtúladagolás miatt halt meg. A legendás előadóművész karrierje során százmillió lemezt adott el, és hét Grammy-díjat nyert, és Sinead O'Connor egyébként neki köszönheti a Nothing Compares 2 U című slágerét is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.