Saját felelősségre elhagyta a kórházat Lagzi Lajcsi

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
Galambos Lajos szívműtét Lagzi Lajcsi kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az éjszaka leple alatt távozott a mulatószenész a kórházból, ahol az operációját végezték. Minél előbb a családja köreiben szeretett volna lenni Lajcsi.

Mentővel szállították kórházba vasárnap délben a mulatószenészt a Városmarjor utcai szívklinikára, ahol sikeres beavatkozást végeztek el rajta. Saját felelősségére pedig távozott is a kórházból.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Lajcsi minél előbb a családja körül szeretett volna lenni, ezért idő előtt távozott a klinikáról. A zenész elmondta, érszűkülete van, és hiszi, hogy ez a beavatkozás meghosszabbította az életét. “Érszűkületem van, ez népbetegség, de sajnos könnyen el is viheti az embert.Zárójelentésem szerint a mellkasi pana­szaim, a szorító érzés mind emiatt van. A mostani értágítás nélkül akármi is történhetett volna” - mondta a zenész a Blikknek, hozzátette, hogy a stresszt kellene kiszorítania az életéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.