Kedden műtik Rékasi Károlyt

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
műtét színész Rékasi Károly gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn befekszik a kórházba, majd kedden műtik Rékasi Károlyt.

Újra meg kell műteni a Barátok közt színészét, ugyanis nem forrt össze rendesen a combcsontja. Lábában kicserélik a fémet és csontforgácsot ültetnek be neki, hogy beindulhasson a csonttermelés.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Sem a József Attila Színház, sem a Barátok közt stábja nem volt felkészülve a hírre. A színházban az évad végéig minden előadás elmarad, amelyben Rékasi is szerepelne. Egyelőre nem tudni, mikor dolgozhat újra a színész.

Heti három óra mozgás garancia a hosszabb életre?http://www.life.hu/drlife/20160204-harom-ora-mozgas-naponta-es-ot-evvel-tovabb-elhetunk-egy-kutatas-szerint.htmlEgy tanulmány szerint azok az idős emberek, aki hetente három órát tornáznak, öt évvel tovább élnek. Dr. Life--Többet iszunk a kelleténél? VlogOli kiderítette!http://www.life.hu/drlife/20160207-vlogoli-kerdezte-a-teli-sportok-szerelmeseit-az-alkoholfogyasztasrol-ennyit-iszik-a-magyar.htmlVlogOli, a Life.hu vloggere ezen a héten komoly témáról faggatta a téli sportok szerelmeseit. Vajon tényleg lecsúszik egy-két pohár, mielőtt sílécre pattannánk? Dr. Life--Soha nem éhes, nem érez fájdalmat és fáradtságot a 7 éves kislányhttp://www.life.hu/drlife/20160206-olivia-farnsworth-kislany-ritka-genetikai-betegsegei-miatt-nem-ehes-nem-faradt-es-erez-fajdalmat.htmlAz orvosok szerint hihetetlenül ritka Olivia Farnsworth esete: a kislány egyszerre három genetikai betegségben szenved, melyek tünetei miatt nem érez éhséget, soha nem álmos és nem tudja, milyen a fájdalom érzete. Dr. Life--„Kicsit olyan ez, mint a Vészhelyzetben” – A pózolás helyett az ápolónői pályát választotta a modellhttp://www.life.hu/drlife/20160204-nemeth-franciska-a-modellbol-lett-apolono-interju.htmlNémeth Franciska harmincévesen jutott el arra a szintre, hogy hajlandó lenne modellkarrierjét teljesen háttérbe szorítani és gyerekkori álmának szentelni minden figyelmét. A lány ápolónőként akar érvényesülni a jövőben, mesélt a Vészhelyzet-szerű szituációkról, a burnoutról és a két hivatás kontrasztjáról is. Dr. Life--Zika-vírussal kezelnek egy európai terhes nőthttp://www.life.hu/drlife/20160205-egy-europai-terhes-no-is-megfertozodott-a-zika-virussal.htmlSpanyolország megerősítette a hírt, miszerint Zika-vírussal kezelnek egy várandós kismamát. Dr. Life--Rossz hírek érkeztek Schumacherrőlhttp://www.life.hu/drlife/20160204-rossz-hirek-erkeztek-schumacherrol.htmlLuca di Montezemolo, a Ferrari exelnöke rossz híreket kapott Michael Schumacherről. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.