betegség Szex és New York Kim Cattrall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Linda című új darabja próbáján esett össze a gyönyörű színésznő. 

Kimet azonnal kórházba szállították. Az orvosa egyelőre nem nyilatkozott, hogy mi baja a színésznőnek, csak annyit lehet tudni, hogy súlyosabb a helyzet, mint ahogyan először gondolták.

A Daily Mail arról ír, hogy az 59 éves sztár szerepét az afrikai színésznő, Noma Dumezweni veszi át tőle, és azt nyilatkozta, hogy az egészségét ezúttal a karrierje elé helyezi.

Forrás: Mokép

Stressz és kapcsolaterősítés - Így hat rád egy kiadós ölelkezéshttp://www.life.hu/drlife/20151124-ez-tortenik-a-testedben-akkor-ha-olelkezel-valakivel.htmlEgy friss kutatás szerint minél hosszabban ölelkezünk össze valakivel, annál inkább elősegíthetjük a kötődést, és annál egészségesebbek is leszünk. Dr. Life--Gyógyszer helyett természetesen - Így küzdj a nátha ellen! http://www.life.hu/drlife/20151123-igy-kuzdj-a-natha-ellen-tippek-ha-mar-megbetegedtel-es-segitseg-a-megelozesben.htmlMár nyakunkon van a tél és vele együtt a mínuszok is. Bár sokan szednek különböző vitaminokat, és a napi étkezésükbe beépítik a zöldséget és a gyümölcsöt, a megfázás így is utoléri őket. Ilyenkor már maga a létezés is nehezünkre esik, és akár hetekig szenvedhetünk otthon a papír zsebkendők és orrcseppek világában. Mielőtt elkeserednél, adunk pár tippet, mit tegyél, ha az influenzaszörny téged is megtalál. Dr. LifeThinkstockNem várjuk meg a betegséget - Inkább önkezűleg vetünk véget az életünknek?http://www.life.hu/drlife/20151123-veszesen-nott-amerikaban-az-ongyilkossagok-szama-magyarorszagon-kevesbe.htmlA közelmúltban Nobel-díjat kapott Angus Deaton közgazdász és szerzőtársa, egyben felesége, Anne Case meglepő adatokat gyűjtött össze tanulmányában, mely szerint a 45 és 54 év közötti amerikai fehér férfiak halálozási aránya az utóbbi időben aggasztó mértékben megnövekedett. Mi a helyzet Magyarországon, és hogyan vehető észre, ha valaki öngyilkosságra készül? Dr. LifeThinkstockRitka betegségben szenvedő gyerekeket fényképezett egy fotós http://www.life.hu/drlife/20151123-ritka-betegsegben-szenvedo-gyerekeket-fenykepezett-egy-fotos.htmlA fotós Ceridwen Hughes kisfia, Isaac egy nagyon ritka betegséggel született. Sokáig tartott, míg egyáltalán megállapították, mi baja a gyereknek. Az apa úgy döntött, fényképsorozatot készít más, ritka betegségekben szenvedő gyerekekről, hogy bemutassa, a beteg testben különleges személyiségek rejtőznek. Dr. LifeOrigoGyógyíthatatlan betegsége ellenére is fellép Kertész Imrehttp://www.life.hu/drlife/20151123-kertesz-imre-betegsege-ellenere-is-vallalta-a-nyilvanos-fellepest.htmlA Müpa számára óriási megtiszteltetés, hogy a Parkinson-kórral küzdő, Nobel-díjas író fellép náluk december 14-én. A világhírű magyar művész szeretettel vár mindenkit. Dr. LifeOrigoKözeledik az AIDS világnapja – Még mindig nem tudunk eleget a megelőzésérőlhttp://www.life.hu/drlife/20151119-aids-vilagnapja-tenyek-es-tevhitek-szakertovel.htmlBilics Edit, a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet munkatársa mesélt a rettegett négybetűs betegségről. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.