Életveszélyes állapotban van Rékasi Károly

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
motorbaleset baleset Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy sem az RTL Klub, sem a kórház nem nyilatkozhat a tegnap motorbalesetet szenvedett színész állapotáról, a TV2 információi szerint Rékasi Károlyt életveszélyes állapotban szállították kórházba. 

Ahogyan arról a Life.hu is beszámolt: tegnap súlyos motorbalesetet szenvedett Rékasi Károly. A színész családjának kérésére Rékasi állapotáról sem az őt foglalkoztató csatorna, az RTL Klub sajtóosztálya, sem az őt kezelő Honvéd kórház nem adhat ki nyilatkozatot. A TV2 Tények információi szerint azonban a színészt súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba tegnap. A videót itt nézheted meg:

Mindeközben újabb és újabb információk derülnek ki a baleset körülményeiről: az egyik szemtanú arról beszélt, hogyan próbálták stabilizálni Rékasi helyzetét, egy másik szerint pedig a színész olyan volt, mintha kómába esett volna. A vele ütköző autó sofőrje elmondta: a színész motorja hatalmas erővel csattant a kocsiba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.