Eladták Michael Schumacher luxusotthonát – Kórházi ápolásra gyűjt a család?

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba -
pilóta luxus Svájc ingatlan Forma-1 otthon család Michael Schumacher baleset Norvégia ápolás síelés kórház autóversenyző kezelés eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2 millió angol fontért, vagyis körülbelül 834 millió forintért adták el a súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta norvégiai ingatlanját.

834 millió forintért kelt el Michael Schumacher norvégiai otthona, amit a Forma-1-es autóversenyző téli szálláshelyként használt, családi síelések alkalmával - írja a The Local.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

A hír nem sokkal azután látott napvilágot, hogy nemrég kiderült: a 2013-ban súlyos síbalesetet szenvedett pilóta családja úgy döntött, kórházat rendeznek be Schumacher svájci otthonában 4 milliárd forint összegben. A német pilóta gyógykezelésére már most milliókat költenek - erről bővebben ITT olvashatsz.

Az Oslótól nem messze fekvő 645 négyzetméteres ingatlant, amely wellnessrészleggel, 7 autós garázzsal és egy saját felvonóval rendelkezik a legközelebbi sípályákra, az egykori autóversenyző még a kilencvenes években vásárolta, és kimondottan a téli időszakot töltötte itt a családjával.

Kockáztatják a megítélésüket, de nem hosszabbítanak szerződést Schumacherrel a szponzoraihttp://www.life.hu/bulvar/20141212-michael-schumacher-szponzorai-nem-hosszabbitottak-meg-a-szerzodest-a-sportoloval.htmlMichael Schumacherről lassan egy évvel a síbalesete után sem tudni, milyen állapotban van vagy mennyire épül fel. Néhány napja vált világossá, hogy korábbi szponzorai - a Navyboot és Jet Set divatmárka - nem hosszabbítják meg vele a szerződésüket, kockáztatva ezzel akár azt is, hogy ez a lépés imidzsromboló lehet a számukra.TV + Bulvár--Niki Lauda: "Schumacher fel fog épülni" http://www.life.hu/drlife/20141122-niki-lauda-michael-schumacher-allapotarol-nyilatkozott-hiszi-hogy-meg-fog-gyogyulni.htmlA hatvanötéves egykor Forma-1-pilóta hisz Michael gyógyulásában. Dr. Life--Csodálják az orvosok Schumacher feleségét, Corinnáthttp://www.life.hu/drlife/20150217-michael-schumacher-feleseget-corinnat-csodaljak-az-orvosok.htmlCorinna kitartását dicsérik Schumacher orvosai. Az asszony több mint egy éve mindent megtesz annak érdekében, hogy férje felépüljön. Dr. Life--Elköltözött otthonról Ralf Schumacher feleségehttp://www.life.hu/intim/20150107-ralf-schumacher-felesege-cora-kikoltozott-a-csaladi-hazbol-tavaly-szeptemberben-jelentettek-be.htmlRalf Schumacher felesége, Cora kiköltözött a közös villából. A pár tavaly szeptemberben jelentette be válását, ami nem zajlik zökkenőmentesen.Intim--Ma 46 éves Michael Schumacherhttp://www.life.hu/news/20150103-a-kerpeni-schumacher-fan-club-kocsmaban-tolti-a-vilagbajnok-46-szuletesnapjat.htmlJanuár 3-án tölti be 46. születésnapját Michael Schumacher, minden idők legeredményesebb és egyik legjobb versenyzője. A kerpeni Schumacher fan club a baleset egyéves évfordulójára semmilyen megemlékezést nem szervezett, a hétszeres világbajnok 46. születésnapját viszont egy kocsmában töltik, ahol eleresztenének 46 darab lufit.News--ValóVilág, Aleska Diamond, Schumacher – ezekre kerestünk rá 2014-ben a legtöbbenhttp://www.life.hu/news/20141217-a-google-szerint-a-valovilag6-aleska-diamond-es-schumacher-volt-a-leggyakoribb-kereses-az-oldalukon.htmlA Google idén is készített egy felmérést, amelyből kiderül, mire kerestünk rá a leggyakrabban. Ez alapján Magyarországot leginkább a ValóVilág 6. szériája, Aleska Diamond, Schumacher és a szakállas nő érdekelte.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.