Remek hír! Egy hónapon belül hazaengedhetik Schumachert

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura -
Svájc rehabilitáció javulás kóma Jenson Button Forma-1 Michael Schumacher Lewis Hamilton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forma-1 hétszeres világbajnoka egyre jobban van, pislog és kommunikál a családjával, így nem kizárt, hogy hamarosan svájci otthonában gyógyulhat tovább. Közben Jenson Button és Lewis Hamilton is levélben fejezte ki támogatását.

Jó hírek érkeztek Michael Schumacherről. Úgy tűnik, az egykori autóversenyző svájci rehabilitációja jól halad. Egy svájci lap szerint válaszol családja kérdéseire és a doktorok abban bíznak, néhány héten belül elektromos tolószékbe tudják ültetni.

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura

Ha minden jól megy, a jövő hónap végére kiengedik a kórházból és otthonában, szigorú kontroll mellett gyógyulhat. Emellett egy forradalmi microchip is segítené őt a felépülésben, járni és beszélni is újratanulhat vele.

Az expilóta júniusban ébredt fel a kómából. Tavaly december 29-én a francia Alpokban szenvedett életveszélyes síbalesetet.

Schumi egykori kollégái, a brit Lewis Hamilton és Jenson Button támogató levelet írtak Michaelnek. Hamilton egyebek mellett arról ír, hogy minden nap imádkozik Schumiért, aki már eddig is nagyon keményen küzdött és reméli, Isten segítségével visszakapja őt családja és barátai is.

Button pedig így fogalmaz: „Schumi most vívja a legnagyobb csatáját és a Forma-1-ben mindenki csak remélni tudja, hogy ismét győzni fog. Hiszek benne!"

Letiltatták a kórházi fotókat Schumacherékhttp://www.life.hu/news/20140720-a-schumacher-csalad-ugyvedjei-letiltotta-a-bunte-magazint-hogy-bizonyos-a-corinnarol-keszult-fotokat.htmlNem, nem a beteg világbajnokról készült képekről van szó, hanem azokról, amelyeken a június 3-án, Schumacher születésnapján a kórházba látogató Corinna látható.News--Szagok is segíthetnek Schumacher felépülésébenhttp://www.life.hu/drlife/20140619-schumacher-kezeloorvosa-dr-karin-diseren-a-lausanne-i-klinikan.htmlA svájci klinikára a legnagyobb diszkrécióval átszállított Schumacher állapotáért most közel ötven ember felel. A negyvenhat gyógytornász, terapeuta, klinikai szakápoló, logopédus és orvosi koordinátor munkáját a sportoló orvosa, dr. Karin Diserens hangolja össze. Ugyanakkor Erich Riederer neurológus azt nyilatkozta, alig van remény arra, hogy a világbajnok újra a régi legyen. Dr. Life--Végre! Jó hírek Schumacherről - exkluzív interjút adott a feleségehttp://www.life.hu/drlife/20140713-vegre-jo-hirek-schumacherrol.htmlCorinna Schumacher, a hétszeres Forma-1 világbajnok Michael Schumacher felesége beszélt férje állapotáról.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.